sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Joululla jatketaan

Hyvää sunnuntai-iltaa. Nyt voipi käydä tällä viikolla niinkin hassusti, että P*skarteluhaaste jää väliin....ellei nyt jotain mullistavaa ihmettä tapahdu niin, että ehtisinkin haasteeseen sopivan kortin värkkäillä. Saas nähdä.

Sitä ihmettä odotellessa kuitenkin esille taas pari jouluista korttia, mitkä ovat iltapuhteina syntyneet.Jälleen syntyi "korttisisarukset". Tämä on tullut minulle melkein tavaksi, että yhdellä istumalla tehdyis korteista tulee ikään kuin sisaruksia. Jotain hyvin samaa ja tietyt asiat toistuu vaikka periaatteessa kortit ovatkin ihan erilaisia. Hassua...:)
Kuusileimasin on kirppariostos, samoin paperit. Myös akryylitimantit, haaraniitit ja satiininauhat ovat ns. merkittömiä, mutta ympyräleimat ovat Circle It.

Viikonvaihde on vierähtänyt pienten miesten synttäreiden, ulkoilun ja elokuvan merkeissä, joten askartelut ovat jääneet vähemmälle. No hyvä, että on välillä muutakin elämää. :D

Toivottavasti huomenna alkava viikko on kaikille oikein hyvä. :)

Here's some christmas cards again. I've been busy with my family so haven't been able to craft so much lately. Hopefully next week includes more crafting. ;)
I'll hope you have a great week too. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti