maanantai 28. lokakuuta 2013

Seriffiä

Pitkästä aikaa jotain vähän muuta...Korttini ovat viime aikoina olleet joko joulu- tai kukkakortteja enemmän tai vähemmän. Nyt siis väliin jotain muuta. Kortit ovat kylläkin jo pienen tovin takaa, mutta enpä ole niitä täällä vielä julkaissut, joten uusiahan ne on ;)


Jostain kumman syystä minulta löytyy aina helpommin onnittelukortteja tytöille ja naisille kuin pojille ja miehille. Olisiko niillä kukilla jotain tekemistä tämän kanssa? Tai ehkäpä syynä on ihan sekin, ettei askartelumateriaaleistani löydy niin paljon maskuliinisia aiheita/materiaaleja. Niinpä niitä on pitänyt aina välillä vähän haalia lisää. Tämän seriffileimasimen ostin kirpparilta, kuten myös paperit. Aika kivat kortit näistä tuli vaikka ovatkin kovin yksinkertaiset. Ja saahan niitä kukkia miehille ja pojillekin laittaa. ;)

Seuraan paljon myös muiden askartelijoiden blogeja ja en voi kuin vain hämmästellä, ihailla ja ehkä vähän totuuden nimissä kadehtiakin sitä miten valtavasti monilla on kaikenlaista askartelumateriaaleja. Joillain onnekkailla on jopa oma askarteluhuone! Hyvä jos minä saan edes pitää pöytäni :D
Mutta todellakin kuinka monia stansseja, leimasimia ja muita mahtavuuksia teillä onkaan! Minäkin investoin noin vuosi sitten jo pitkään haaveilemaani Big Shottiin, mutta stansseja olen ostellut pikku hiljaa ja hyvin maltillisesti. Ehkäpä ihan vain siitäkin syystä, ettei kotiäidin tulot ole mitään huippuluokkaa. Kaikkien pakollisten menojen jälkeen ei hirveästi jää rahaa rällätä ja shoppailla, oli oma harrastus sitten kuinka rakas tahansa. Toisaalta, ehkä monet ostokset tulee mietittyä tarkemmin (?). Ken tietää...mutta pääasia, että saa askarrella.

Hyvää maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti