torstai 17. marraskuuta 2016

Pitkästä aikaa...

...osallistun MakroTex-haasteeseen. Töiden alettua, ei ole ehtinyt osallistua kaikkiin haasteisiin mihin olisi mieli tehnyt. Aikaa ihmisrukalla on päivässä vain rajattu määrä. Nyt minä kuitenkin ennakoin ja katsastin tämän viikon haasteen jo viime viikolla ja kuljin silmät auki ja aihe mielessäni koko viikon. Tämän viikon aiheena on Marraskuu. Kaikki kuvat ovat valitettavasti nyt kuvattu vain puhelimella, kun kamera ei satu aina mukaan, joten laatu ei ole niin hyvä. Pahoitteluni tästä.

Nämä kauniit talvipäivän kuvat otin eräänä aamupäivänä töihin taapertaessani. Lunta oli satanut juuri sopivasti ja pakkastakin oli mukavasti. En pidä hirveästä paukkupakkasesta, mutta pikkupakkanen kuuluu talveen. Luonto oli tuolloin niin kaunis. Nyt pihamaa irvistelee loskasta ja kurasta.
Illalla kävimme lasten kanssa Kenkäverossa, mikä on aivan ihana miljöö. Myymälästä saa ihania tuotteita moneen makuun ja tila on usein sisustettu ajankohtaan sopivasti hyvin kauniisti. Kartanorakennus on kaunis ja siellä toimii kahvila/ravintola. Keskellä sijaitsevassa leivintuvassa on mielenkiintoisia ja ihastuttavia herkkuja myynnissä. Navetan vintillä sijaitsee Pauliina Rundgren HandiCraftsin verstasmyymälä. Olimme kuitenkin niin myöhään liikkeellä, että nämä kaikki tilat olivat jo kiinni, mutta tarkoituksenamme olikin tällä kertaa mennä vain katselemaan lasten ihailemia jouluvaloja. Ja totisesti, ihania ne olivatkin. Lisää tietoa Kenkäverosta löydät täältä, ja suosittelen lämpimästi piipahtamaan ihanaan vanhaan pappilaan. Otollisimmat vierailuajankohdat ovat kaiketi joulun aika ja kesä, mutta avoinna ja kaunis ympäri vuoden.

Minun marraskuuni on täynnä joulun ja talven odotusta. Valoa ja lämpöä.

28 kommenttia:

 1. Iik, aivan ihania kuvia! (Ei yhtään haittaa että puhelimella otettuja.) Saanko pinnata tuon kolmanneksi viimeisen? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puhelimella ei saa niin tarkkaa ja nättiä jälkeä kuin haluaisi, mutta pääasia kaiketi, että kauniita asioita saa edes jotenkin talletettua kuviksi. :)
   Toki saat pinnata, mikäli näkyviin tulee kuvan alkuperä/lähde (eli blogini) :) Anteeksi, minä en ole niin perillä näistä kaikista toiminnoista vaikka pinterestiä vähän käytänkin. :)

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä, kuvaan syntyy automaattisesti linkki lähteeseen. Siksi kannattaa olla kyseessä olevassa postauksessa, kun pinnaa - linkki johtaa silloin suoraan postaukseen eikä (blogin) pääsivulle.
   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
  3. Voi kiitos, kun jaksoit vielä avata tätä minulle. <3 :)
   Ihanaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 2. Ihanat pitkulaiset kuvat, ja niissä on asioita joita rakastan.
  Puita ja lunta ja iltavaloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin tykkään juuri noista asioista ja paljon.

   Poista
 3. Joulun taikaakin löytyy... Hienot kuvat.

  VastaaPoista
 4. Kauniita marraskuun kuvia!
  Ihania ovat pimeällä kuvatut tunnelma valo kuvat.

  VastaaPoista
 5. Vaude! Ihanat nuo kuvat Kenkäverosta! Se on kyllä varmasti käymisen arvoinen, sieltä näyttää saavan ainakin ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Siellä kannattaa poiketa jos lähettyvillä liikkuu. Minun on yleensä käytävä siellä pari kertaa vuodessa vähintään. Joulumieltä sieltä pitäisi käydä taas hakemassa ja ihastelemassa puodin joulutarjontaa. :)

   Poista
 6. Kivat valot tuolla ja varmasti paljon tutkittavaa päivisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Valot siellä ovat aivan ihanat. Panostavat miljöön joulutunnelmaan todella hyvin. Tutkittavaa ja ihasteltavaa löytyy aukioloaikojen puitteissa oikein hyvän tovin verran. :)

   Poista
 7. Oi miten upeat jouluvalot. Me olemme myös käyneet joskus Kenkäverossa, kiva paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot ovat upeat. :) Kiva, kun olette käyneet. Ehkä joskus uudestaankin. ;)

   Poista
 8. Kauniita kuvia! Harmittaa, että aina vaan on jäänyt Kenkävero käymättä vaikka kesäreissut aika usein Mikkeliä sivuavatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No ehkä ensi kerran pääsette käymään. :)

   Poista
 9. Hienot kuvat, erityisesti pidän noista pimeän tunnelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pimeän tunnelma, oikealla valaistuksella on talven parhautta. :)

   Poista
 10. Kivoja valoja ja tunnelmia. Kenkäverossa olen käynyt kesällä, mutta en tiennyt että siellä on noin tunnelmallista talvellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet poikennut siellä. Todellakin, oikein tunnelmallista on talvellakin, varsinkin joulun aikaan. Kannattaa poiketa silloinkin jos vain mahdollista. :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Niinpä. Onneksi viime yö toi taas tullessaan hieman valkoista peitettä maalle. Heti näyttää kauniimmalta ja valoisemmalta. :)

   Poista