maanantai 18. kesäkuuta 2018

Lämmikkeitä

Juhannus tekee tuloaan niin eiköhän kaiveta lämmikkeet esiin! :D

Ei vaan, toivotaan lämmintä säätä, mutta ainakin villasukat ovat minulla käytössä ympäri vuoden. Ne nyt vaan on niin kiva! Kuten todettu, neulomuksia on tullut tehtyä kevään aikana.Ehkä suurimpana urakka oli, kun tein tämän sukkasaaliin. Päätin neuloa poikiemme päiväkotiryhmien hoitajille villasukat kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Kaikki ovat kyllä perussukkaa, että siinä mielessä vaativuus ei ollut kova, mutta olihan noita muutama pari tehtävänä. :)


Tein myös itselleni kesäsukat Regian Tutti Frutti -langasta. Kivan tuntuiset ja oli mukava neuloa.


Lisäksi testasin jo jokin aika sitten Regian Pairfect-lankaa. Ei ole lankana mikään uuden uutukainen enää, mutta hauska ja huoleton tehdä. Ja tulipa räväkän väriset sukat!Nämä sukat on tullut tehtyä töihin mallisukiksi ja vähän langantestaus mielessä. Ihan erilaiset langat ja ihan erilaiset sukkamallit, mutta ihan kiva oli molempia tehdä. :)


Viimeisimpänä syntyi tuossa männä viikolla nämä pienemmät sukat. Kokeilin ekaa kertaa kantapäätä aina oikein -neuleella. Jälki ei minun mielestä niin nätti kuin sileällä tai vahvennetulla (minkä yleensä aina teen), mutta jos ne nyt käyttöön kelpaisivat. :)

Hyvää viikonalkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti