keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Kortti lähihoitajaksi valmistuneelle

Viime viikonloppuna oli pientä juhlanpoikasta. Ystäväni valmistui keväällä lähihoitajaksi, nyt viikonloppuna oli moninkertaiset juhlat, kun samalla juhlittiin hänen valmistumistaan, miehensä valmistumista muusikoksi ja heidän nuoremman pojan syntymäpäiviä! Wau! Syytä juhlaan kerrakseen!

Miehelle en valitettavasti ehtinyt askarrella persoonallista, tilanteeseen sopivaa korttia, mutta lahjaksi hän sain omaperäisen villasukkalahjakortin muun ohella. :D
Ystävälleni sen sijaan ehdin tehdä kortin. Onneksi laatikosta löytyy tällaisiin sopiva leimasin hieman helpottamaan askarteluprosessia. :)


Tämä The Greeting Farmin leimasin käy hoitoalan kortteihin loistavasti. Lisäksi kuva on söpö ja kiva värittää. Tällä kertaa väritin ProMarkereilla ja hiukan Copiceilla. Pidän molemmista tusseista. Copiceissa on minusta paremmat värityspäät, etenkin siveltimäinen kärki on minusta loistava ja voittaa ProMarkerin pienemmän tussi pään helposti. Toisaalta ProMarkereista minulle on siunaantunut paaaaaaaljon laajempi värimäärä, mikä on väritysjutuissa aina vain etu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti