torstai 25. toukokuuta 2017

Yksisarvinen

Viime viikonloppuna oli oikea synttäriviikonloppu. Lauantaina pidimme oman tytön kaverisynttäreitä paikallisessa lasten kulttuurikeskus Vekkulassa. Paikka oli mitä mainioin lasten syntymäpäivien viettoon ja kaksi tuntinen hurahtikin neideillä vauhdilla herkkuja napostellen, karaokea laulaen ja kasvamaalauksia ihaillen. Pidimme juhlat pari kuukautta etuajassa, koska neitimme varsinainen syntymäpäivä osuu aina loma-ajalle. Toisekseen nyt vuoden ollut ihana eskariryhmä erkanee, kun monet lähtevät syksyllä eri kouluihin. Nyt oli mukava ottaa porukkaa yhteen ja viettää hauskaa yhdessä.

Sunnuntaina oli taasen neidin rakkaan ystävän syntymäpäivät ja tokihan sankarille piti tehdä kortti! Hepat ovat nyt eskari-ikäisillä neideillä arvossaan arvaamattomassa, joten kortin aihepiirin suunnittelu oli suht helppoa. Viime vuonna samaiselle sankarille tein Frozen aiheisen kortin, tänä vuonna kortissa toistuu suht sama värimaailma, mutta aihe vaihtui Elsasta heppaan ja vieläpä yksisarviseen sellaiseen!


Taustan tein korttiin suihkeilla ja tähtöset piirtelin taivaalle tuikkimaan valkealla ja hopean kimaltelevalla geelikynillä. Lisänä kukkaa ja timanttia.
Hyvin samantyylisen kortin olen tehnyt aiemminkin. Jotenkin tämä leima vaan mielestäni sopii todella hyvin tämänmoiseen korttiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti