torstai 18. toukokuuta 2017

Simppelisti ja nopeasti



Vaikka kuinka tekee kortteja, tulee toisinaan eteen puutostila jonkin sorttisista korteista. Huomaan askartelevani kortteja aina tietynlaisissa aalloissa. Nyt minulla on esimerkiksi ollut hääkortti aalto meneillään. Olen tehnyt peräkanaa monta hääkorttia (näitä laitan näytille myöhemmin) valmiiksi varastoon odottamaan. Mikäli kortteja meneekin välissä paljon ja aalto ei ole osunut siinä ajassa tietyn teeman ympärille, saattaa pian olla pula tietyn aiheisista korteista. Sillon iskee kiirus tehdä edes jotain hätävaraksi ennen kuin ehtii taas täydentää kyseistä korttiaihepuutosta seuraavassa aallossa.

Lapsille suunnatuista korteista on salakavalasti alkanut pula häämöttää. Nämä kortit on tullut tehtyä nopeasti ja yksinkertaiseen tyyliin. Näillä voivat lapset vaikka onnitella kaveriaan tai miksei vaikka aikuinenkin voisi toiselle pienen piristysviestin. :)
Seuraavaksi pitänee alkaa väsätä enempi lasten....tai itseasiassa nuortenkortteja, niitä tuskin on yhtään.....ja sitten niitä lastenkortteja ja miehille kortteja ja....Aina löytyy jotain. :D Ja hyvä niin.

Leimakuva Doodle factoryn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti