perjantai 22. tammikuuta 2016

Harmaata

MakroTex-haasteen tämän viikon teema on HARMAA.
Harmaa maailma veikin minut, kappas kappas, lastenhuoneen lelujen maailmaan. :) Ennakkoajatuksista poiketen harmaa voi olla myös leikkisää.

Schleich-eläimiä, keittiöleikkejä ja TIETENKIN Legoja. Viimeinen kuva ei ole enää harmaa, mutta oli sekin pakko laittaa mukaan kun löysin viimein sopivat laatikot legojen jaotteluun. Ennen legot olivat isossa sängynaluslaatikossa sikin sokin, nyt ne ovat kätevästi samaisessa laatikossa siististi omissa laatikoissaan.

20 kommenttia:

 1. Iloisia ja kiintoisia löytöjä harmaan maailmasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin oli kiva kuvata harmaata vähän toisenlaisesta näkökulmasta. :)

   Poista
 2. Aaah, hauskoja kuvauskohteita. Tuo norsu on kyllä kaunis. Niin kauniisti maalattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja niin minusta ne kaikki. Aivan ihania, tekisi mieli hankkia vaikka kaikki, mutta ovat myös hyvän hintaisia. :)

   Poista
 3. Kylläpä legot ovatkin siististi. Niin olivat meilläkin, kun aikuiset ne laittoivat laatikoihin, vaan entäs sitten leikkien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidille on pääasia, että löytää takaisin laatikoihin eivätkä jää lattialle levälleen lattialle ja jalan alle :D

   Poista
 4. Hieno norsu! Ihanan värikäs tuo viimeinen kuva - heti ensimmäisenä tuli mieleen, miltä laatikot mahtavat näyttää yhden suuren rakennusprojektin jälkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä palikat löytää uusia omia järjestyksiä ;)

   Poista
 5. Kivoja kuvia lastenhuoneesta:) Nuo Schleichin eläimet ovat ihania. Tykkään myös nykyajan legoista, värejä on niin moneen lähtöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös. Meillä ollaan koko perhe tykästytty legoihin. :)

   Poista
 6. Ohhoh, mikä norsun takapuoli, hih! Hyvä kun laitoit nuo värikkäät Legot, sillä nyt on haasteessa ollut paljon harmaata ;) Hauskat kuvattavat olet kyllä löytänyt haasteeseen. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, mikä norsun takapuoli, hih! Hyvä kun laitoit nuo värikkäät Legot, sillä nyt on haasteessa ollut paljon harmaata ;) Hauskat kuvattavat olet kyllä löytänyt haasteeseen. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 8. Tätä minä jo odotinkin, hieno norsua. Mikä sen jalompi aihe kun harmaasta on kyse. Myös legot, kasarit + vispilät näyttivät tosi hyvältä näissä kuvissasi ♥

  VastaaPoista
 9. Oi vau, sulla on legot jopa värien mukaan lajiteltu! :D Mulla on (tai siis lastenhan ne on mutta äiti järjestänyt) legoille sellasia jätskirasioita joissa yhdessä kattopalat, yhdessä miniosat, yhdessä renkaat ja ratit..sitte vähä isommassa ukkelit jne jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää meni nyt värien mukaan, mutta mietin kans just jo lajitellessa että näitähän vois lajitella niin mielettömän monella tavalla. Ja legojen eri säilytysratkaisutkin on mielenkiintoisia. :)

   Poista
  2. Joo nää meni nyt värien mukaan, mutta mietin kans just jo lajitellessa että näitähän vois lajitella niin mielettömän monella tavalla. Ja legojen eri säilytysratkaisutkin on mielenkiintoisia. :)

   Poista