tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 "valitut"

Tämä vuosi alkaa vedellä viimeisiään. Ajattelin nyt viime hetkille postata tänä vuonna postaamistani korteista niin sanotut suosikit. Valitsin korteista "Top 10" vaikkei nämä nyt välttämättä sinällään mitään parhaita ole, eivätkä missään paremmuus järjestyksessä. Valitut kortit ovat tulleet valituksi, joko työprosessin, työn onnistumisen/epäonnistumisen, oppimisen tai mieleenpainumisen tai jonkin muun syyn vuoksi. Suhtaudun tähän kortteilu ja askarteluharrastukseen samoin kuin yritän suhtautua elämään muutenkin. Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka ja sen mukanaan tuomat kokemukset. Tämä on ollut hyvä vuosi, toivotaan, että tuleva on erilainen, mutta hyvä seikkailu sekin. :)Tätä ballerinakorttia oli ilo tehdä. Kortin aihe oli hieman erilainen ja värimaailma sopivan suloinen. Oli myös mukava tarttua pitkästä aikaa kynään ja katsoa mitä saa itse aikaan.
Tämän kortin sain aikaan P*skiksen värihaasteen ansiosta. Lopputulokseen olin tyytyväinen. Kortista tuli sopivan simppeli, mutta kuitenkin mielenkiintoinen. Ja värit oli nam. :)Myös tämä lystikäs ja leikkisä kortti syntyi haasteesta. Tätä korttia oli ilo tehdä ja mukava katsella edelleen. Tämä kortti saa minut hyvälle tuulelle. :)


Myös tämän kallokortin aihe oli normaalista poikkeava, itseasiassa hyvinkin poikkeava. En ole pahemmin pääkallokortteja nähnyt (liekö ollut sokeutta) enkä niihin törmännyt. Niinpä oli hauskaa itse taas työstää jotain uutta. Jälleen piti itse raapustella kallo, kun ei sellaista valmiina ollut. :)Miesten kortit ovat aina olleet haastavia ja ovat kyllä edelleen. Niitä on mukava tehdä, mutta ne eivät synny yhtälailla tanssien kuin naisille tai lapsille suunnatut kortit. Näitä miesten kortteja tehdessä ei kuunnella mitään keijunpolkkaa. Tästä miehelle suunnatusta kortista tuli mielestäni veikeä ja mielenkiintoinen. Olen edelleen itsekin ihmeissäni miten paljon olen mahduttanut yhteen korttiin, eikä se siltikään hirveästi koske silmiini (ei se sitä sano, etteikö se jonkun silmiin satu...noh...).


Voi maskit ja sapluunat, kuinka ihania te olettekaan! Olen vasta tänä syksynä oikein päässyt joten kuten kärryille suihkeista, maskeista, sapluunoista ja sen sellaisista ja kyllähän ne on semmoisia mömmöjä ja vehkeitä, että vievät mennessään. Tämän kortin tausta on tehty sapluunan ja suihkeiden avulla.


Ja edellisestä unohtui mainita kohojauheet ja embossaus...niinpä niin. Siihen samaan hullaannuskuntaan ne kuuluvat nämäkin. Tämä kortti on tehty embossaten ja suihkeiden avulla.Mutta täytynee sanoa, että vaikka uusia tuulia on erittäin mukava ja virkistävä kokeilla, on myös näiden perinteisempien korttien tekeminen myös lystiä. Tästä vaaleanpunaisesta unelmasta ei romantiikkaa puutu. :)Tämä perhosten satumainen lento oli taasen jotain sellaista mitä ei ole tullut usein tehtyä, mutta tämän kortin myötä tuli todettua, että kannattaisipa ehkä toistekin kokeilla. Akvarellit ovat itselle rakkaita, mutta edelleen selättämätön peto. Kaunista ja herkkää, mutta niin pirun haastavaa, mutta oppia ikä kaikki. :) Jostain syystä onnistuin mielestäni saamaan tästä kortista kauniin huolettoman ja helpon, mutta silti mielenkiintoisen, kauniin ja särmikkään. Noh, tiedä häntä sitten. :)


Jälleen haasteiden mukanaan tuoma kortti. Sain ajatuksen, kokeilin sitä ja ihastuin ajatukseen ja toteutin sen. Minusta näistä kukkapuskakorteista tulee jotenkin veikeitä ja hauskoja. Ja mikä parasta! Näihin saa läiskiä oikeasti kukkia melkein mielin määrin! Saa melkein olla floristi. ;D

New year is coming and it's time to look back what I have done this year. I chose 10 of my cards which I have published in blog during this year. These 10 are not the TOP10, these are not the best -not the worst either- but these cards have that something why I wanted to take them here and want to remember them too. Maybe the idea has been important to me, or the working process has been memorable. Maybe the card has given me some joy or perhaps it has teached something to me. As I'll try to teach myself, usually the journey is way more important than the goal.
This year has been good. Let's hope us all a good and a happy New Year! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti