sunnuntai 28. joulukuuta 2014

P*skarteluhaaste #258 - Värit

Onneksi näin joulun aikaan P*skiksen osallistumisaika on kaksi viikkoa, muuten ei ennättäisi osallistua ollenkaan. Luulin jo nytkin, ettei onnistu. :) Onnistui onneksi kuitenkin.

Tein ensin yhden kortin, kun sain muka hyvän idean. Noh, ei se idea sitten "valmiina" niin hyvä ollutkaan kuin mitä aluksi olin ajatellut ja millaisena tuotoksen ajatuksissani nähnyt...joku pieni juttu meni vähän pieleen mitä piti sitten vähän fiksailla ja jossain kohtaa sain muka hyvän lisäidiksen minkä ansiosta meni hetki liian lujaa ja voi köök...ennen kuin ehdin laittaa jarrun pohjaan oli homma jo mennyt näin jouluisesti sanottuna pipariksi! Noh, tulee ne palaneetkin piparit toisinaan syötyä ja vähän vinksahtaneetkin kortit käytettyä, että siinä mielessä no worry.

Toinen ideani oli kuitenkin huomattavasti selkeämpi, simppelimpi, toimivampi, jopa helpompi ja kaikin puolin parempi...minusta. :)


Kortti syntyi simppelisti kolmesta neliöstä, kolmesta lumihiutaleesta ja timanteista. Neliöt väritin haasteen värien mukaisiksi ja kohottelin korttipohjasta tarrapaloilla. Tekstin ja reunukset tein simppelisti vain tussilla. Ehkä tällä tyylillä mennään ensi jouluna....EHKÄ.

Ja julkaistakoon nyt rohkeasti tämä mielestäni "ei niin onnistunut" -kortti. Myös pienet epäonnistumiset ovat osa askartelunkin arkea. ;)


2 kommenttia:

  1. Todella kauniita kortteja molemmat!

    VastaaPoista
  2. Minun silmää hivelee tuo ylempi kortti enemmän. Se on kaunis. Välillä jotain hillittyä, erilaista.

    VastaaPoista