perjantai 24. tammikuuta 2014

Ostoksia ja korttia

Minä aina muiden blogeista ihailen toisten tekemisä herkkuostoksia ja itselläkin aina ollut mielessä kuvata ostokset ja pistää tänne näytille...Noh, aika monta kertaa on tullut osteltua, mutta enpä ole muistanut ostoksiani kuvata. :) Nyt kuitenkin tein tuossa Dekoretesta pienen tilauksen, minkä tattadaa! muistin kuvata! :D


Olen jo pitkään etsinyt tuota PEnny Blackin Fairy Sweet -leimasin settiä ja nyt viimein huomasin sen tulleen Dekoretteen, joten ei muuta kuin tilausta tekemään. (Kuten huomata saattaa, leimailuun on ollut niin kova kiire, ettei taaskaan kuvaa ehtinyt ottaa ihan kirjetuoreista ostoksista. Pakko oli ensin leimata parit kuvat...ennen kuin muistin tämän kuvan :D) Varastoon oli tullut myös ihanat Die Namicsin pikku stanssit viireistä ja työkaluista. Loput tuotteet olivatkin onnellisesti alessa. Tuo Echo Parkin Here & Now paperikko on AIVAN ihana! Ihan huippuenergisen värisiä, ihania papereita, myös alempi BoBunnyn paperikko on kiva. Hienoja printtejä ja murrettuja sävyjä. Ja vielä kukkia...aina kukkia. Luulen aina, ettei minulla ole niitä. :D Noh, menehään niitä kyllä aina. :)
Tämmöisten ihanuuksien onnellinen omistaja. :)


Tämä kortti ei kyllä vielä ehtinyt nauttia uutuuksista. Tämän kortin paperi, dropsit ja nauha ovat kirpputorilta. Circle It -leima on ikivanha (ostettu askarteluinnostuksen alussa eli joskus 2011?), kukka leima on muistaakseni ostettu joskus Tiimarin alesta ja tuo lehtioksa stanssi on myös jo hetken ollut.
Mieli haikailee jo kevättä, kun kortista tuli niin keltavihreä. :)

1 kommentti: