tiistai 21. tammikuuta 2014

Leimaillen

Viimeisin P*skis innosti kokeilemaan paria muutakin leimaa pelkällä musteella. Kumpaankaan en ollut 100% tyytyväinen, mutta...tästä nyt on ollut puhetta aiemminkin. :)


Tilasin tämän ihanan Penny Blackin leimasimen äskettäin, mutta tämän käyttöähän täytyykin oikein harjoitella. :D Parista ensimmäisestä leimailusta ei tullut mitään ja noh...ei tässäkään nyt ole vielä kehumista. :)
Tausta tuli kuitenkin varsin hauskan näköinen. Sumuttelin Glimmer mistiä v.punaiselle kartongille ja annoin värin elää kartongin kanssa. Kun misti oli kuivunut, leimasin kuumailmapallot kultaisella ja vielä muutama kultainen puolihelmi. Siinä se.

Pitäisi varmaan seuraavaksi investoida embossaus vehkeisiin. Jotkut leimat voisi saada toimimaan sillä tekniikalla paremmin. Vai mitä luulet?


Tämä hääpari on nähty aiemminkin näissä kutsuissa, mutta nyt tein kutsun sijaan onnittelukortin hääparille. Tässäkin pari leimattu hopealla, vähän papereita, satiininauhaa ja perhoset puolihelmineen.

Nauttikaahan kauniista aurinkoisista pakkaspäivistä!

3 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja! :)

  Seuraa uutta kauppani blogia ja osallistu kolmen upean palkinnon arvontaan. :)

  Sunflowerfield Designs blog

  Kiitos!

  Vanja

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo eka! Jos sulla ei oo vielä kuumailmapuhallinta ja kohojauheita ja versamarkia, niin Mars kauppaan :) koukkuun jää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäisi ja olen kyllä harkinnut niiden hankkimista aikasen pitkään. Ehkä juuri sitä koukuttumista vähän pelkäänkin. :D Mutta kyllä ne on kohta hommattava! :)

   Poista