lauantai 7. joulukuuta 2013

Hyvän asian puolesta

Näin joulun alla antamisen ilo on hippeimmillään. On mukavaa ja mieltä lämmittävää jos voi antaa iloista mieltä tai apua toisille. Nyt tätä antamisen ilosta voi nauttia kuka tahansa, sillä Skräppihetket ovat järjestäneet mitä ihanimman ja hyväntahtoisimman haasteen näin joulun alle.

Haasteessa tulee tehdä kortti vauvalla. Kortit lähetetään Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolle, missä jotkut pienokaiset joutuvat viettämään pidempiä aikoja kasvaakseen ja vahvistuakseen. Osastolla muistetaan vauvoja kuukausittaisilla "syntymäpäivillä", joten keräyksen kortit tulevat tähän tarkoitukseen. Tämä haaste iski minuun kovasti, koska tämän ihanampaa pientä muistamista ei mielestäni voi oikein olla. Toisekseen toinen meidän kaksospojista joutui synnyttyään viettämään muutaman päivän vauvojen teholla, joten aihe hipaisee myös itseä. Vaikkei meidän pojalla ollut hengenvaaraa, oli huoli kuitenkin suuri ja vaikka tuolloin teho-osastolla oli suht hiljaista, on hoitajien työ osastolla kuitenkin hektistä ja aikaa vievää. On mukava olla avuksi ja "helpottaa" hoitajien työtä ja antaa pientä piristystä pienten ja heidän perheidensä elämään.

Mikäli sinäkin innostuit tästä hyvänmielen haasteesta, kurkkaa tarkemmat ohjeet täältä.

Tässä kuitenkin minun korttini keräykseen:Jälleen mennään meikäläisen tyyliin aika yksinkertaisissa merkeissä, mutta ei aina tarvita kaikkea hörhellystä. :)

Iloista viikonvaihdetta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti