sunnuntai 8. joulukuuta 2013

P*skarteluhaaste #212 - Joulubingo

Tämän viikkoiseen haasteeseen onkin mahdollista osallistua kahden viikon ajan. Ensi tiistaina ei olekaan vielä eräpäivä. :) Minäkään en nyt pitänyt kiirettä haastekortin suhteen, mutta eilen tuli tekemisen tarve ja tein sitten haasteeseen sopivan kortin. Tiesin kyllä heti joulubingon nähdessäni, mikä on minun rivini.

 Kuusi - Tähti - Sininen.

Sain tämän viikon alussa kauan etsimäni ja haaveilemani Marianne Designin kuusistanssin. Ilokseni minulle vinkattiin, että näitä oli Paperellaan tullut, joten tilaushan täytyi tehdä heti!


Jostain syystä minulta ei löytynyt mieleistä taustapaperia, joten päätin pitkästä aikaa ottaa akvarellit esiin ja sutaisin parilla Van Gogh:n sinisellä akvarelli sävyllä kostutetulle Fabrianon paperille. Tällä kertaa paperiksi riitti 200g/m2 piirrustus/maalauspaperi, sillä kyse oli noin pienestä paperista. Isompiin maalaustöihin kannattaa toki käyttää paksumpaa paperia.
Kuusi on stanssattu ihan vain valkoisesta jämäkartongin palasta. Pintaan laitoin hieman lumiefektiainetta ja Sticklesiä, tietenkin.
Fiskarsin kuviolävistäjällä sain tähden taivaalle ja pienet tähdet ovat ääriviivatarra-arkista, kuten tekstikin. Taustapaperi oli alunperin vaalean liila, mutta tuunailin sitä hieman ProMarkereilla. Päälle pätkä nauhaa ja rusetti. Siinäpä se!

3 kommenttia: