maanantai 25. kesäkuuta 2018

Neulomuksia

Kuten todettu, viime aikoina on tullut neulottua. Yhtä sun toista. Neuloin Katian Stella langasta aiemmin itselleni yhden kolmiohuivin, mitä en itseasiassa ole tainnut vielä kuvatakaan. Tämän jälkeen neuloin kuitenkin toisen, myöskin kolmiohuivin, minkä annoin anopille Äitienpäivä lahjaksi. Hän kun pitää vihervästä ja violetista. Hän oli huivista mielissään, se kun on sen verran reilu että voi vaikka hartihuivina pitää.
Alkuun en ollut liiemmin ihastunut Katian Stella lankaan, mutta nyt olen neulonut siitä jo kolme huivia ja vielä minulla olisi pari kerää odottamassa neulomista. Saa nähdä millaiset niistä teen. :)


Tein keväällä myös elämäni ensimmäisen villapaidan. Kaksospojistamme toinen toivoi, josko voisin tehdä hänelle villapaidan. Toki lupasin ja ryhdyin villapaitaesikoista väsäämään. Neuloin paidan ylhäältä alas, raglahihoilla. Malli oli lopulta helppo ja kiva tehdä. Taidampa jossain vaiheessa tehdä toisenkin. Lankana tässä paidassa oli Regian Tweed color. Lanka on mukavan tuntuista ja ohutta, ettei paidasta tullut liian paksua ja kuumaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti