sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Uusi vuosi ja uusi haaste

Heipä hei ja oikein hyvää uutta vuotta kaikille!
Ensiksi pahoitteluni siitä, että blogini on ollut viime ajat kovin hiljainen. Nykyinen työni ja perhe-elo ovat vieneet aikaani niin paljon, etten juurikaan ole ehtinyt askartelemaan, saatikka blogia päivittämään. Halu olisi kyllä kova, mutta aika ei vain tällä hetkellä riitä kaikkeen. En ole kuitenkaan sulkemassa blogiani. Annan tämän olla täällä ja pyrin päivittämään aina kun vaan pystyn, mutta stressiä en ala asiasta ottamaan. Tämä on harrastus ja tämänkin kuuluu pysyä mukavana toimintana. :) Askartelujen sijaan aikaani ovat nyt vieneet vähän neuletyöt. Niitä on pitänyt tehdä töihin ja omiin tarpeisiin myös. Kuvia luvassa näistäkin vielä.

Joulun ajan olimme Paperiaskarteluhaasteessa lomilla, mutta nyt on aika taas palata sorvin ääreen ja julkaista uusi haaste. Tämän vuoden aloittaa haaste "Kaverilta saatua tai lainattua".


Tähän korttiin sain ystävältä stanssatun koristereunallisen neliön ja violetin, kangaspäällysteisen haaraniitin. Muuten tässä on uusiokäytetty paperikon kansikartonkia ja paperia. Koristeena leikekuva, kukkia ja kapussikoriste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti