perjantai 1. syyskuuta 2017

Hiio hei ja hyvää syksyn alkua!

Pahoitteluni heti alkuun hiljaiselosta. Hengissä ollaan, mutta kiirettä pitää. Ruuhkavuodet pukkaavat pyytämättä ajanvietettä siinä määrin, että kaikkea ei vaan aina ennätä.  Nyt kuitenkin ehdin hetkeksi istahtamaan koneen ääreen, että saan tehtyä pienen postauksen pitkästä aikaa.

Minulta pyydettiin korttia, minkä työporukka haluaa antaa ja jättää kiitoksena entiselle työpaikalleen ja työtovereilleen, kun vaihtavat toimipisteestä toiseen. Korttiin pyydettiin piirtämään vain suurin piirtein henkilöt, joten semmoista koitin sitten tehdä. Itsehän en ole edes nähnyt näitä kaikkia ihmisiä, joten nyt mentiin summanmutikalla, mutta lopputulokseen oltiin tyytyväisiä. :)
Kuvan kanssa kävi vain minulta moka, kun valitsin vahingossa väärän paperin piirustukselle. Akvarellikynien kanssa homma ei meinannut taipua ollenkaan ja siksi jälki on nyt vähän raidallista ja epätasaista, tai ei semmoista kun meinasin. Noh, aina ei vain mene niin kuin ajattelee.
Kuvan lisäksi kortti sai kupeeseensa stanssattuja lehti ja oksakuvioita, perhosia, kukkia ja timantteja.


Viikonloppuna pitäisi pölähtää ilmoille taas uusi Paperiaskarteluhaaste, jonka yhteydessä siirrytään haasteiden ilmestymisen suhteen normaaliin aikatauluun. Kesä ollaankin menty haaste/kuukausi jaksoituksella, mutta nyt olisi taas tarkoitus saada uusi haaste ilmoille aina kahden viikon välein. Toivottavasti tässä onnistutaan ja saadaa inspiroitua innokkaita askartelijoita osallistumaan haasteisiin!. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti