lauantai 18. maaliskuuta 2017

MakroTex-haasteena Kukka

Tämän viikkoiseen MakroTex-haasteeseen ehtii osallistumaan! Jes!

Meillä on todella, siis TODELLA harvoin tuoreita tai ylipäätänsä yhtään mitään kukkia. Siihen pitäisi tehdä parannus. Pidän kukista paljon, mutta olen niin juntti, että ajattelen niiden olevan rahan tuhlausta. Kukat ovat suhteessa aika kalliita ja niiden antama ilo voi jäädä toisinaan todella lyhyeksi.

Tänään kävimme koko perheen voimin ruokakaupassa ja silloin minä pitkästä aikaa haksahdin. Ihailimme tyttäreni kanssa värikkäitä tulppaanikimppuja ja viimein päätimme napata mukaamme yhden. Tyttö oli haltioissaan, kun sai valita mieleisen kimpun kärryyn mukaan. Niin saatiin meillekin ruokapöytään kerrankin kukkia ja kyllä ne herättivät ihmetystä ja ihastusta perheen miesväessäkin. Varsinkin pojat niitä kovasti katselivat ja varovasti koskettivat ja huokailivat, että ompa ne nättejä. Pitäisi kuulema olla useamminkin. :D Katsotaan, jos vaikka...:)
Nämä toiset hentoiset kukat ovat puolestaan viime viikolta. Silloin en ollut kukkaostoksilla itselleni vaan hoidin kukkalähetyksen hankintaan poikamme 4 v. puolesta. Hän oli todennut, että haluaa viedä yhdelle päiväkodin tytölle kukan, koska tyttö on kiva ja leikkii hänen kanssaa. Ei tällaista vienoa pyyntöä voi torpata vaan tokihan se oli kukka tytölle hommattava. Niinpä äiti kauppaan ja kukka mukaan.

7 kommenttia:

 1. On ne ihania ! Kannattaa ostaa kun ovat tarjouksessa.
  Nyt on kevätesikoita ja Saintapaulioita halvalla;
  kestävät kauemmin kuin leikkokukat 💜

  VastaaPoista
 2. Oi kun on kauniit kukat ja kuvat! Nuo tulppaanit on tosi jännän näköisiä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mikä herrasmies teillä on :) Ja söpöt kukat!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja ihanat tarinat kuvien ympärillä. <3

  Täällä on toinen samanlainen juntti, jonka mielestä kukat ovat rahan haaskausta, vaikka nättejä tietysti ovatkin. Varsinkin kun kukat vielä kuolevat minun hoidossani aina niin nopeasti. :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana tarina kukasta päiväkotikaverille. Ja tosi hyvin onnistuneet kuvat.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista