torstai 22. joulukuuta 2016

Joulukortit...

...oi voi, ne jäivät tänä vuonna todella vähäisiksi. Tänä vuonna olen kyllä aloittanut jo ensi joulun korttien teon, ettei vain käy hassusti ensi vuonna. Kaikille en tänä vuonna kortteja tullut laittaneeksi, kun kortteiluun ei liiennyt tarpeeksi aikaa. Toivottavasti pystyn heitä, kortitta jääneitä, muistamaan ensi vuonna sitäkin kauniimmalla kortilla. Kauniita ajatuksia laitan kuitenkin kaikille.

Tässä muutama tämän vuonna postiin lähteneistä, hyvin yksinkertaisista korteista.
Korttini olivat tänä vuonna sinisävyvoittoisia, suorastaan huurteisia. Liekö asiaan vaikuttanut se, että pitkästä aikaa saimme ilmaan kirpeää pakkasta ja maahan kauniin valkean peitteen. Nyt joulun alla keli on muuttunut kyllä hieman iljakkaaksi. On vähän suojalunta ja todella liukasta paikka paikoin. Toivottavasti pysytään pystyssä ja ehjinä. En pistäisi pahakseni jos tulisi pieni pakkanen ja pieni määrä puhdasta lunta.

Mikäli en enää ehdi postailla ennen joulua, haluan toivottaa Teille kaikille ihanaa joulunaikaa. Nautitaan jokaisesta hetkestä.

1 kommentti:

  1. Kauniita talvisia kortteja nämä kaikki! Tänä vuonna lähetin ostokortteja, mikä ei tuntunut kivalta. Taidanpa kaivaa korttikamat esiin ja viritellä taas sitäkin hommaa :)

    VastaaPoista