sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Hyvää Joulupäivää!

Jouluaatto on juhlittu ja joulupäiväkin on kääntynyt jo loppuaan kohden. Meillä joulu on mennyt mukavasti. Eilen oltiin lasten kanssa mummolassa. Saunottiin, syötiin hyvin ja lapset saivat vähän lahjoja ja niistä kovasti riemua. Pelattiin ja leikittiin paketista paljastuneilla ihanuuksilla ja vain oltiin ja nautiskeltiin.
Tänään rento yhdessäolo jatkui kotona leikkien ja pelaten. Käytiin vähän lenkilläkin koko perheellä. Ihanaa, kun saa vain olla yhdessä eikä tarvitse hössöttää mitään eikä kiirehtiä mihinkään.

Syksyn aikana tuli neulottua muutamat sukat, joista osa pääsi pukin konttiinkin. En ole aiemmin niitä tullut postanneeksi, joten olkoon nyt sitten niiden aika.

Tässä muutama sukka poikineen. :)

Nämä sukat on tehty Adlibriksestä tilatulla Socki, Happy Carnival -langalla. Hauskat värit ja kiva raidoitus toi sukkiin ilmettä. Lisäksi varressa ja jalkaterän päällä on valepalmikkoa lisäämässä joustavuutta.

Nämä sukat on tehty jo kauan sitten ostetusta Novitan Nalle Taika -langasta. Ihan hauska lanka vaikka vähän värien sekamelska onkin ja tuli ihan perussukat.

Ai että tykästyin tuohon näiden miesten sukkien järjissä käytettyyn Novitan Raita lankaan. Nuo värit on tosi kivat ja yhdistelmä reipas ja raikas. Tykkään! Muuten tuli aika perussukat

Samasta ihanasta raitalangasta tein myös sukat pienelle pojalle. :)

Siinäpä sukkapari. Miltei isä ja poika.

Ja tuli jossain välissä tehtyä oman pään kirjoneulekokeilulla nysäsukatkin. :)

Himoitsin Novitan Polarista, mutta sitten en lopulta meinannu tietää, että miten ja mihin sitä käytän. Noh, käytin näihin. Tein varren ja kantapään tuommoisella syklaamin sävyisellä Seiska Veikalla ja kärki sitten Polariksella. Varressa valepalmikkoa.

Nämä pidempi vartiset sukat tein Seiska Veikan perusharmaasta ja sitten käytin raidoituksessa tooooodella kauan lankakorissa ollutta, veikeän värikästä Novitan Polkaa. Nilkassa ja jalkaterän päällä valepalmikkoa jälleen. :)

Langoista minun mieleisin on vielä ainakin Novitan Raitalangan Sateenkaari. Tämä on vaan niin ihanan värikäs! Toimii yksin ja muiden värien kanssa. Näiden sukkien varteen kokeilen eka kerran kumparetta.

Nämä pikkuiset sukat tein jämälankanyttysistä. Tämmöisiin olisi tarpeita enemmänkin. Pitänee ruveta pikkusukkia napomaan ja antaa vaikka johonkin hyväntekeväisyyteen tai keräykseen.

Ja nämä pojan sukat on tehty Polariksesta. Varressa vähän junasukat meininkiä, mutta muuten perussukat.
Näiden sukkien myötä lämpöisiä ajatuksia ja ihania joulun jälkeispäiviä vielä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti