maanantai 11. tammikuuta 2016

Jehkotar CRAFTChallenge #3

Laitetaanpa samalla kortti toiseenkin haasteeseen. Tämän kortin ehdin tehdä tuossa yksi ilta, mutta en ole ehtinyt kuvaamaan. Odotin mukavaa valoisampaa aikaa....saan odottaa sitä kesään saakka. Onneksi sentään valot toimii. :)

Jehkottaren haasteessa inspiroiduin vähän aikamaailmasta ja tällä kertaa myös luonnoksesta. :)


Näitä pikkukavereita ilmaantuu näköjään vähän väliä blogiini, mutta kun nämä on niin kivoja! Näitä tuli kerralla leimattua useampi kappale ja olen kuvia pikku hiljaa aina väritellyt ja siitä sitten taas ajan kanssa väsännyt kortiksi asti.

Vaikka leimakuvien ja stanssattujen kuvioiden käytöstä sanotaan mitä ja niiden käyttö joidenkin mielestä vähentää työn käsin tehdyn leimaa, ovat korttini mielestäni ihan käsityötä. Nään leimakuvien ja stanssattujen kuvioiden eteen yleensä jopa enemmän aikaa ja vaivaa kuin siihen jos piirtäisin itse jonkin kortin. Ja vaikka osaankin itse piirtää, haluan silti välillä käyttää leimoja, koska niissä on A) todella ihania aiheita ja hahmoja, joita ei ole mitään järkeä ruveta itse käsin piirtäen kopioimaan ja B) leimaillessa monen eri tekniikan kokeilu on mahdollista. Apuvälineet vain monipuolistavat kortteiluani ja tekevät siitä entistäkin mielenkiintoisempaa. :)

2 kommenttia:

  1. Todellakin veikeä kortti! Ja kyllä kortti on aina käsitöitä, vaikka se olis ihan täysin valmista "asioista" koottu. Niin onhan se käsin tehty. Ja ainakin leimakuvien värittäminenhän, vasta käsi työskentelyä on! :)

    VastaaPoista