torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Tämä vuosi alkaa olla lopuillaan, kun uusi odottaa jo oven takana. Vuosi on hyvä päättää tuttuun, totuttuun tapaan omaan Top 10 kuluneen vuoden tekemisistä. Kuten ennenkin, valitut eivät ole valikoituneet kymppiryhmään välttämättä sillä että olisivat kauneimmat tai onnistuneimmat. Monesti myös itse prosessi on ollut se ratkaiseva tekijä. Nämä eivät myöskään ole minkään moisessa järjestyksessä.


 Tämä ylioppilaskortti tuli tehtyä P*skarteluhaasteeseen luonnoksen mukaan. Jotenkin tykästyin tämän kortin värimaailmaan ja tuntui, että tässä kortissa oli kaikki kohdallaan. Kortin postauksen löydät tästä.


Tämän hääkortin tein kesällä hääjuhliaan viettäneelle ystäväpariskunnalle. Tätä korttia oli valtavan kiva tehdä, vaikka tähän monenmoista vaihetta sisältyikin. Kortti kokonaisuudessaan löytyy täältä. Kaiken lisäksi minusta tästä tuli kaunis.


Tämäkin kortti tuli tehtyä P*skarteluhaasteeseen ja oli myöskin luonnoksen mukaan tehty. Haasteet ovat siis hyvästä ja kirvoittavat miellyttäviin lopputuloksiin. :)
Tähänkin korttiin tuli kaunis värimaailma ja kokonaisuus on kivan mielenkiintoinen. Tämän kortin postauksen löydät tästä.


Pistimme maaliskuussa ystäväni kanssa Facebookissa pystyyn Paperiaskarteluhaaste-ryhmän. Tämän kortin tein kolmanteen haasteeseemme, missä haasteena olivat värit. Tästä kortista tuli mielestäni raikas, kepeä ja kaunis. Kortin postaus löytyy täältä.


Kesällä piti tehdä pari korttia ripille pääseville pojille. Poikien/miesten kortit ovat usein kovin haastavia. Naisena, kun tykkäisi tyrkätä kukkaa ja helmeä sun muuta sinne sun tänne, mutta miehiseen maailmaan ne eivät ihan noin vaan istu. Tästä kortista kuitenkin pidin, koska osasin pitää mielestäni näppini sopivasti kurissa koristelun suhteen. Kortin sisälle toivottiin myös lahjakortille paikkaa, jonka myös ratkaisin mielestäni ihan hauskasti. Lisää postauksesta löydät täältä.


Näitä ballerinoja ja puudeleita on nähty ennenkin ja viimekin vuonna valitsin hyvin saman tyyppisen kortin top kymppiin. Joka kerta nämä tämän aiheiset kuvat on pitänyt piirtää kortteihin itse, kun sopivia valmiita kuvia ei ole löytynyt. Ehkä juuri se piirtäminen tekee joistain näistä korteista itselle läheisempiä ja "arvokkaampia". Tämän kortin kuva onnsitui minusta ihan hyvin ja kokonaisuudesta tuli sievä. Kortin postauksen löydät tästä.


Tämän kortin postauksesta ei olekaan kovin pitkä aika. Kuten edeltävään korttiin, myös tähän piti kuvan piirrellä itse. Koirasta tulikin ihan hauska. Pidän myös kortin värimaailmasta kovasti. Se on jotenkin herkullinen. :D Koirakortin postauksen löydät täältä.


Sinällään tämä kortti on hyvin tavanomainen. Pidän kuitenkin kovasti tämän kortin kukkarykelmästä. Poikkeuksellisesti tässä on isompi osa stanssattuja kukkia kuin valmiskukkia. Kortista tuli naisellinen ja kivannäköinen kokonaisuus. Postauksen löydät täältä.


Kuten sanottu, poikien ja miesten kortit ovat haastavia, mutta voi luoja kiitän itseäni, että olen ostanut tämän traktorileimasimen. Tämä on ihan mahdottoman kiva ja hieno! Vielä kun nyt tajusin, että kun normileimaamisen sijaan embossaan leimakuvan niin värittäminen helpottuu pieniä yksityiskohtia sisältävässä kuvassa roimasti. Tähän korttiin tuli myös mahdottoman hyvä väriyhdistelmä. Kokonaisuus toimii mielestäni oikein hyvin. Monenmoista, mutta kaikki sulassa sovussa keskenään. Tämän kortin postaus löytyy täältä.


Tämäkin kukikkaan hersyvä kortti on aika tavanomainen meikäläiseltä, mutta silti tässä on jotain mikä miellyttää minun silmää. En kyllä nyt edes osaa sanoa mitään yksittäistä tekijää...Kokonaisuus on kiva. Tämän kortin postaus löytyy täältä.

Oletteko te ruukanneet tehdä tämmöisiä kuluneen vuoden valintoja tai tiivistelmää menneistä tekemisistä?

Toivotan Teille kaikille oikein ihanaa ja entistä parempaa uutta vuotta ja kiitän kuluneesta vuodesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti