sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Mikkelipuiston kiveä ja muotoja

Viime viikkoisen MakroTex-haasteen oranssi liljan kukka oli kuvattu Mikkelipuistosta. Päätin tällä kertaa jatkaa Makro haasteessa vielä kyseisen puiston annilla. Tämän viikolla haasteessa on aihe vapaa. Minun kuvissa on kiveä ja muotoja. :)


Mikkelipuistossa oli hauskoja oivalluksia kivien käytöstä puutarhassa, mitkä innostivat kuvaamaan. Puistosta löytyy muitakin hauskoja ideoita ja oivalluksia. Myös kukkaloistosta saa nauttia. :)


Mikkelipuisto sijaitsee pienen matkan päässä Mikkelin keskustasta, kivenheiton päässä Kenkäverosta (joka muuten ehdottomasti on käymisen arvoinen paikka, ehkä kuvailen sitä joskus myöhemmin). Mikkelipuistossa on kesällä pieni taimimyymälä ja kesäkahvila Keijunmekko. :) Jos Mikkelissä poikkeat tai ohi ajat niin käy kurkkaamassa. Kenkäveroon ja Mikkelipuistoon pääsee kurvaamaan suoraan ja näppärästi suoraan viitostieltä. ;)

9 kommenttia:

 1. Pidän tuollaisista kivipuutarhoista, muodot ja pinnat kiehtovat, samoin geometrisyys.

  VastaaPoista
 2. Nuo kivikkoiset polut ja kivistä muodostettu puutarha on kyllä aika hieno. Pitäisi itsekin tuolla puistossa käydä joku päivä ihan livenä fiilistelemässä.

  VastaaPoista
 3. Miten kaunista! Ja kivet sileitä niin, että mieli tekisi yksi ottaa käteen ja pyöritellä sormissa, kuin stressilelua. todella kauniita kuvia

  VastaaPoista
 4. Miten kaunista! Ja kivet sileitä niin, että mieli tekisi yksi ottaa käteen ja pyöritellä sormissa, kuin stressilelua. todella kauniita kuvia

  VastaaPoista
 5. Oi mitä kivikuvia! Ja upeat kukat!

  VastaaPoista
 6. Kiviä ja monenlaisia. Ja hyviä vinkkejä omaan puutarhaan.

  VastaaPoista