lauantai 11. huhtikuuta 2015

P*skarteluhaaste #273 - Luonnos

Tidii! Tämän viikon haasteena on luonnos! Ja minä tulkitsin sen tämmöiseksi. :)


Sain nyt vihdoin ja viimein tänä keväänä käsiini tuon Mankun mainion ylioppilaslakki-leimasimen ja koska ylppärit alkavat taas lähestyä, tein ylioppilaskortin. :) Väritin lakin ProMarkereilla.

Pohjapaperi on Prima Marketing - Romance Novel paperikosta ja mustapohjainen trigonometrinen paperi on Prima Marketing - School Memories paperikosta.
Ja koska minulla ei ole hienoja tikkausreunuksilla koristeltuja stansseja, tikkailin normi stanssatun ympyrän reunat vaan neulalla.
Kukat kirppikseltä ja Wild Orchid Craftilta. Lehdet nakuteltu Fiskarsin ja Papermanian leikkureilla.
Ylioppilaalle-teksti on tehty Dymolla ja liimattu leikatulle viiripohjalle. :)

7 kommenttia:

 1. Todella ihana kortti ja sopii kummallekin! Kyllä tuo lakki leimasin on kiva, melkein kans hankittava ja samoin noi lehti leikkuritkin! Tulee kukkiin enempi eloa, ku on lehtiä!

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs! Hyvät paperit olet taustalle löytänyt!

  VastaaPoista
 3. Tässäpä tyylikäs ylioppilaskortti joka on kuin tehty myös poikapuolisille, joille on niin vaikea keksiä mitään! Hieno.

  VastaaPoista
 4. Kaunis. Ihana värimaailma. :) Ja tuo kukkarykelmä, ihana.

  VastaaPoista
 5. Löysin tieni vastavierailulle tänne blogiisi. Toinen toistaan upeampia kortteja. Tämä on jotain ihan mieletöntä. Itse meinasin aluksi käyttää haasteessa täsmälleen samaa leimaa. Tässä kortissa on kaikki ihanan harkittua ja värimaailma aivan omaa luokkaansa - vau!

  VastaaPoista