lauantai 13. syyskuuta 2014

Nytkö se sitten alkoi?

Nimittäin joulukorttien tekobuumi. Olen jo jonkun aikaa odotellut inspiraatiota joulukorttien tekoon. Monet ovat aloittaneet jouluun valmistautumisen jo hyvissä ajoin ja minulla ei ole ollut jouluinen olo lainkaan. Noh, ei minulla nyt ole vieläkään kovin jouluinen olo, mutta vihdoin tuli mukava tunne, että voisi tehdä vaikka pari joulukorttia.


Edellisessä postauksessa oli hieman saman tyylisiä kortteja, jotka osallistuivat haasteeseen. Nyt halusin pitkästä aikaa hieman sotkea kohojauheiden kanssa. Täytyy sanoa, että olen hieman pettynyt tuohon minun valkoiseen kohopulveriin. Ei sula minusta sellaiseksi kauniin tasaiseksi, vaikka kuinka yritän ja värikin on turhan kellervä. Täytynee ensi kerralla hommata jokin toinen sortti. :)

Here's a one more card for Christmas. This time I embossed "snowflakes" with white embossing powder. I'm not too satisfied with my powder, it doesn't melt pretty enough and the colour is too yellow my taste...but it's better than nothing. Must buy a different powder next time. :)

2 kommenttia:

  1. Olen pistänyt merkille, että on alkanut joulokortteja ilmestymään vähän jokaiselta väkertäjältä. Itselläni ei ole vieltä tullut mieleenkään tehdä jotain jouluista. Mutta luulen sen kipinän iskevän sitten marraskuussa oikein urakalla.

    VastaaPoista