maanantai 3. maaliskuuta 2014

Jälleen pienet mielessä

Viime vuoden puolella tuli osallistuttua TAYS:n vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolle kohdistettuun korttikeräykseen. Kyseisen postauksen löydät täältä.
Nyt on taas hyvän tahdon korttikeräystä ilmassa. Paperilla-lehti on järjestänyt korttikeräyksen Kätilöopiston sairaille vastasyntyneille ja kasvaville keskosille. Ohjeet ja tarkemmat tiedot keräyksestä löydät täältä Paperilla-lehden blogista. :)

Itse tein muutaman kortin ja sain houkuteltua hieman ystäviäkin papereiden ja kartonkien ääreen. :) Tässä esille nyt pari korttia, mitkä lähtevät ilahduttamaan pieniä ja heidän vanhempiaan. Korteista tuli aika yksinkertaisia, muttei kuitenkaan ihan tylsiä. :)Halusin hyödyntää silppulaatikon herkullista sisältöä näissä korteissa. Ihanista papereista jää aina askarrellessa epämääräisen kokoisia palasia, mitä ei millään raaski heittää pois. Näissä silppuprojekteissa erilaiset kuosit saa mukavasti hyödynnettyä ja yleensä lopputuloksista tulee yllätyksellisen iloisia. :) Toivottavasti nämä ilahduttavat jota kuta. Ainakin sairaalasta kotiin pääsy pienen käärön kanssa on ihana ja iloinen asia. :)

3 kommenttia:

 1. Kun on silmää kauneudelle voi silpuistakin saada näin kauniita ja herttaisia kortteja!

  VastaaPoista
 2. Itselläni syntyi maaliskuussa keskonen ja olimme kolme viikkoa Kättärillä. Jotenkin eksyin tällaisiin blogeihin katselemaan kortteja joita on tehty Kättärille. Tuo alempi kortti päätyi meille kotiinlähtöpäivänä :). Ja kyllä ilahdutti kaunis kortti ja kun sellaisen sai kotiin muistoksi <3. Ihanaa, että jotkut jaksavat askarrella, koska nuo kortit ovat päivien piristyksiä sairaalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilahduttavasta kommentista. Askartelun parasta antia on ilahtunut kortin saaja. Se lämmittää myös omaa mieltä. :)

   Poista