maanantai 16. joulukuuta 2013

Kukkia joulukorttien päälle

Välillä vähän muutakin ennen kuin joulu alkaa tursuilla korvista. :) Muutenkin kortteilu on saanut nyt osakseen hieman vähemmän huomiota. Ei vaan riitä aika kaikkeen vaikka kuinka haluaisi.

Tein tuossa viikonlopun aikaa muutaman kortin jo vähän silmällä pitäen tulevaa ystävänpäivää...ja noh. Ainahan kortteja tarvitsee. :)


Kaikkien korttien kuvat ovat Tiimarista ja ostettu jo ajat sitten. Pakkaus sisälsi pienen pinon samoja kuvia, joista olisi ollut tarkoitus leikata itse mielen mukaan 3D kuvia. Ajatus ihan ok, mutta tuntui niin työläältä, joten jätin kuvat aikanaan sikseen. Nyt kuvat kuitenkin osuivat käsiini ja ajattelin viimein hyödyntää niitä.
Tämä ensimmäinen kortti ei selkeästi huuda mitään tiettyä toivotusta. Käy ystävänpäivään, mutta myös onnitteluihin tai ihan vain tervehdykseksi.


Toinen kortti on taas selkeämmin ystävänpäiväkortti. Jotenkaan en ollut tähän nyt niin kamalan tyytyväinen. Tuli vähän liikaa eri palasia samaan....hmmmm.


Viimeinen kortti on kaikista vähiten ystävänpäiväkortti ja tuskin siihen tehtävään joutuukaan. :D Tästä tuli kovin kesäinen ja vesiaiheinen. Paperi ja värit ovat luonnossa enempi vedenväriset. Mutta aika kiva kortti tuli tästäkin. Simpeliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti