keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Yksi uniikki joulukortti

Heipä hei...minulle tuli jo hyvissä ajoin alkusyksystä pyyntö, että tekisin joulukortin missä olisi kaksi poika tonttua ja yksi tyttötonttu. Noh, eihän minulla nyt ollut mitään valmista kuvaa tai edes sellaisia leimaisimia, millä olisin saanut kyseisen toiveen täytettyä. Tartuinpa siis taas itse kynän varteen ja piirtelin sitten kuvan itse. Tätä minun kyllä pitäisi harrastaa enemmänkin, tätä itse piirtämistä. Ennen lapsia en askarrellutkaan juurikaan vaan piirsin ja maalasin, joskus monta tuntia putkeen. Sitten minusta tuli äiti, eikä minulla ollut enää aikaa piirtää tai maalata tuntitolkulla, joten silloin elämääni tuli askartelu täyttämään piirtämättömyydestä ja maalamattomuudesta syntynyttä luovaa aukkoa. Ja voi hyvät hyssykät miten olenkaan askartelun maailmaan ihastunut!

Ennen askartelu oli satunnaista, lähinnä joulukorttien tekoa. Oli vain muutamat yksiosaiset korttipohjat ja Tiimarin askartelukuvioita ja huonoa liimaa, voi että niitä syntisen huonoja liimoja! Huonot vehkeet tappaa innon kyllä touhusta kuin touhusta. Mutta sitten sain äidiltäni synttärikortiksi todella kauniin itsetehdyn kortin ja siitä sain kimmokkeen. Aloin ottaa selvää millaisia materiaaleja on tarjolla Tiimarin ulkopuolella ja siellä samassa avaruudessa teen edelleenkin löydöksiä ja ihmetyksen aiheita. Ja voi, kuinka ihanaa se kaikki onkaan. :) Kaiken huipuksi tämä askartelu sopii ainakin tälle äipälle oikein hyvin harrastukseksi. Kortin tekoon kuluu vähemmän aikaa kuin maalauksen/piirrustuksen. Työt voivat jäädä myös kesken ja niihin voi helposti palata (eikä maalit kuivu, tai kynäkäden herkkyys häviä).

Mutta niin! Se kortti! Hah :D Anteeksi, ja asiaan. Tässäpä tämä:I draw this card's picture myself because I didn't have a suitable pic ready in storage.

2 kommenttia:

  1. Kivan kuvan olet piirtänyt :) Itse pysyn tiukasti värittelyn puolella, piirtäminen on aina ollut kauhistus.
    Tiesitkö muuten, että sinulla on kommentoinnissa sanavahvistus käytössä?
    Asetuksista saat muutettua kommentoija-ystävällisemmäksi ;) Blogissani on jonkinlainen ohjekin tuosta aiheesta.

    VastaaPoista
  2. Hopsan, niinpä näköjään olikin. Aiemmin sitä ei mielestäni ollut, mutta voipi olla, että on jostain syystä muuttunut. Nyt olin ainakin klikkailevinani sen poies. Kiitos huomautuksesta. :) Ja kiitos kaunis kommentista myös. :)

    VastaaPoista