torstai 28. marraskuuta 2013

P*skis #211

Tämän viikon haasteena on: Kulta + Oma valinta

Jostain syystä tuo kulta tuntui ihmeellisen haastavalta kunnes hoksakin käyttää hyväkseni uutta, vastikään postiluukusta tupsahtanutta stanssia. Tilasin tämän ihanan Joy Craftsin stanssin alkuviikosta Paperellasta.


Ensimmäinen siis haastekortti, missä yhdistetty kultaan, kappas kappas mitäpäs muuta kuin valkoista! Ei mikään yllätys, mutta kun tämä väripari vain toimii. Menen kyllä aina niin yksinkertaisella linjalla, että välillä melkein hävettää. Tälläkin kertaa vain valkoinen korttipohja, kultaisesta kartongista stanssatut hiutaleboordit ja samasta kartongista leikatut MS:n hiutaleet. Lisänä muutama helmenpuolikas ja joulun toivotukset ääriviivatarrojen muodossa.


...ja kuten yleensä, myös tällä kertaa syntyi haastekortille sisarus. Sininen korttipohja, johon räiskitty hieman valkoisia roiskeita, luonnonvalkoisesta kohokuvioidusta (ei taida kohokuvioinnit paljon kuvassa näkyä) kartongista stanssatut hiutaleboordit, muutamat timantit ja jälleen joulutoivotukset ääriviivatarrojen muodossa.

Ihanaa, viikonloppu on jo ovella....:)

2 kommenttia: