perjantai 15. marraskuuta 2013

Haastetta taas pukkaa

Tämän viikkoisessa P*skiksessa #209 haastereseptinä on käyttää työssä 5 timanttia + 3 hiutaletta + 1 naru.

Ja kuten joskus aiemminkin, myös tällä kertaa tein samalla vimmalla ja reseptillä useamman kappaleen. Tässäpä nämä:


Ensimmäisessä ison hiutaleen päällä on toinen pienempi hiutale, kolmas löytyy vierestä. Hiutaleiden päällä puolihelmet (eivät siis minulle timantit ;D) ja timantit leijailevat mukana. Sydännauha ajaa narun virkaa.


Toisessa kaikki hiutaleet erillään. Kahdessa timantit ja loput timantit ylälaidassa, yhdessä hiutaleessa haaraniitti. Ja tässä taas pitsinauha naruna....minulla, kun ei hienoja leipurinnyörejä ole tullut hommattua. Ehkä raaskin joku päivä hankkia semmoistakin. :)


Viimeisessä naruna on ihan villalankaa. Hiutaleet taas puolihelmillä koristeltu ja timantit leiijailee mukana.

Halusin tehdä tällä kertaa kaikista hyvin yksinkertaisia. Taustapaperit ovat kaikki DCWV:n Le Tres Chic -lehtiöstä minkä osti taannoin alennuksesta. Kaikki lehtiön paperit ovat yksinkertaisia, mutta silti mielestäni varsin näyttäviä. Kaksi ensimmäistä ovat helmiäispintaisia (ei valitettavasti näy niin hyvin kuvissa kuin toivoisi) ja viimeinen upean runsaskimalteinen. Olikin hyvä saada viimein näitäkin papereita käyttöön. Nämä sopivatkin mielestäni vallan mainiosti joulukortteihin kaikkine kimalteineen ja hohtoineen. :)

Hohdokasta viikonloppua kaikille!

This week's challenge was to use 5 diamonds + 3 snowflakes + 1 cord. I made a triple again! But it was so fun!

Shimmering weekend!

5 kommenttia: