tiistai 18. heinäkuuta 2017

Rippikortit neitokaisille

Tämä kesä etenee ihan mahdotonta vauhtia. Heinäkuun puoliväli on jo ohitettu ja tuntuu, ettei ole kyllä muuta ehtinyt kuin töissä käymään ja lasten kanssa vapaa-aikoina leikkipuistoissa. Toisaalta, mukavasti on aika mennyt niinkin. Ehsin sentään käymään yhtenä päivänä ystävän kanssa Mäntyharjulla Taidekeskus Salmelassa, mutta siitä laitan kuvia vähän tuonnenmpana (jahka ehdin ensin käydä otokset lävitse).

Pahoitteluni kuitenkin, etten ole ehtinyt blogiani päivittämään. Ei tämä ole unohtunut, eikä ole alasajo käynnissä. Olen vain kärsinyt vähän aika pulasta. :)

Nyt kuitenkin esille kaksi rippikorttia.


Ensimmäisen kortin tein tilauksesta, väritoiveita kuunnellen.
Heleän vaaleanpunaisen taustan sain aikaan leimaamalla sopivan sävyistä mustetta akryylipalikan kautta paperiin.


Toinen on tehty valmiiksi vaihtoehdoksi varastoon jos kiireellinen tarve yllättää.

Molemmissa on käytetty Heidin Korttipajan ihanaa tekstileikettä. Ylemmässä tein tekstileikkeen pintaan embossauksen hopealla. Alemman tekstileikettä en työstänyt lainkaan.


Ihanaa kesän jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Älä huoli, tiedän muutaman jotka myös taistelevat tuon aikapulan syövereissä ja se näkyy juurikin blogin ylläpitämisessä. Itse kärsin myös ja se näkyy blogissani. Työtahti kun on kova ja arjessa on muita asioita jotka vievät aikaa, niin on pakko höllentää jostakin muusta. Itse olen oppinut ajattelemaan niin, että blogin kirjoittaminen on harrastus siinä missä muukin ja ei se sieltä minnekään katoa. Ihania kortteja olet tehnyt. Omasta mielestä rippikortit on vaikeita tehdä. Sinä olet onnistunut mainiosti.
  Pitäisi joskus taas nähdä ja vaihtaa kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se juurikin menee. Blogin pitäminen ja koko askartelu on rakas harrastus ja molempia pitää ylläpitää ja tehdä niin että se tuntuu mukavalta. Väkisin vääntäminen tukahduttaisi vaan innon. Eiköhän jossain vaiheessa ole taas enemmän aikaa touhuta näitä hommia. :)
   No niin pitäisi! Aika lentää siivillä!:)

   Poista