maanantai 13. helmikuuta 2017

Ystävälle

Huomenna on se päivä, mikä voisi olla joka päivä, nimittäin Ystävänpäivä. Joka päivä ystäväni ovat mielessäni. Mietin, etten ole ehtinyt tarpeeksi nähdä heitä, ihan liian harvoin tulee sanottua kuinka tärkeitä he ovat ja niin vähän on nykyään aikaa niille ihanille maailman parannus -keskusteluille ja hersyville naurunremakoille. Mutta onneksi on paljon rakkaita, lämpimiä muistoja ja paljon mahdollisuuksia ja yhteisiä unelmia tulevalle. Ja kaiken onneksi rakkaat ystäväni tietävät sen, että vaikken ole jatkuvasti heille heidän merkitystään toitottamassa, heidän paikkansa sydämessäni on taattu.

Nyt näytille pari ystäville käypäistä korttia. Toinen on herkempi, toinen ehkä vähän rouheampi. :) Ihanaa Ystävänpäivää huomiselle jos en ehdi sitä enää huomenna toivottamaan! :)

Tässä kortissa Kaisercraftin leikekuva, mihin sanoitettu teksti tarra-aakkosilla. Tautapaperi BoBunnyn. Koristeena Kaisercraftin pieni leiketagi, pari puusydäntä, washiteippiä, haaraniitti ja kukkia.

Tämän kortin taustapaperi on muistini (mikä voi olla myös väärässä) mukaan Papermanian. Kaikki leikekuvat ovat Kaisercraftin ja lisänä vain muutama puolihelmi/-timantti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti