lauantai 25. lokakuuta 2014

P*skarteluhaaste #251 - Cabinet-koko

Eli semmoinen tämän viikon haaste. Hyvä, kun tulikin tämä haaste! Olin ostanut jo jokin aika sitten cabinet-koon korttipohjia, mutten ollut tehnyt niistä vielä yhtään korttia ja olin unohtanut koko pohjat. Noh, nyt ne löytyi käyttöön ja sain ehkä pienen pistoksen. ;)

Kuten monesti, myös tällä kertaa tuli taas korttikaksoset. :) Ensin tein tuon punaisen. Idea lähti ihan tuosta Suomalaisesta kirjakaupasta ostamastani leimasimesta. Eilen armas ystäväni kävi kylässä kahvittelemassa ja hänelle oli mukanaan taas kaksi erilaista leimaa, mitkä olivat myöskin Suomalaisen kirjakaupan valikoimasta. Lainasin leimoja hieman ja niiden avulla sain siniset hiutaleet toiseen korttiin.

Kortit on hyvin simppelit. Leimat, punaisessa pätkä välkehtivää kartonkia ja kulmakortisteet stanssattu samasta kartongista. Hiutaleiden keskellä pienen pienet puolihelmet.
Sinisessä kortissa hiutaleiden lisäksi vain satiininauhaa, helmihaaraniitti rusetissa, helmenpuolikkaat hiutaleissa ja hopeiset ääriviivatarrat kortin reunoissa.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo punainen paperi, ihana pinta siinä. Hyvin simppelit, kauniit kortit. Ei sitä aina tarvitse korttiin tunkea kaikkea mitä kaapista löytyy. Pidän tuollaisesta selkeästä linjasta.

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit, selkeät kortit! Tuo punainen tosiaan ihan hehkuu, mutta korttina mun silmää miellyttää enemmän tuo sininen, se on niin rauhallinen tunnelmaltaan.

  VastaaPoista
 3. Upeita!! Ihanan raikkaita ja selkeitä.

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi ihanat ja tyylikkäät kortit. Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. hienot tyylikkäät kortit!! =)

  VastaaPoista