torstai 3. heinäkuuta 2014

Ahaa elämystä ja aavistus apinointia ;)

Seurailen aina välillä myös muiden askartelijoiden, käsityöläisten ja sisustajien blogeja. Tässä tovi sitten kävin kurkkaamassa Annan aarteita ja siellä vastaani tuli tämä ihana idea, jota päätin myös itse kokeilla.

Itsellä ei ollut vaan valmiina mitään sopivaa kehystä, mutta kävimme perheen voimin alkuviikosta paikallisessa kierrätyskeskuksessa, josta löytyi mukava kehys sekä hauska punottu tarjotin mukaan. Molemmilla hintaa 0,50€/kpl. ;) Kehys pääsi käsittelyyn heti, tarjottimen elämänmuutosta saamme seurata ehkä myöhemmin. :)


Maalasin kehyksen ensin valkoisella akryylimaalilla, mutta vauhdissa päätinkin, että haluankin kehyksestä mustan. :D Valkoisen värin kuivuttua, maalasin kehyksen mustaksi. Sieltä täältä saattaa aavistuksen valkoinen väri pilkistää, mutta minua se ei haittaa. Meillä saa asiat olla vähän rempallaan. ;)

Kun maali oli kuivunut, mietin ja sommittelin sopivat kukat ja lehdet. Etsi sopivan taustapaperin ja leikkasin sen sopivaan kokoon. Ja viimeiseksi liimasin kaikki paikalleen. Ja tadaa, tästä tuli WC-ovikyltti!
Meinasin lisätä mukaan vielä vähän kakkupaperia ja sitten timantteja, mutta luovuin lopulta molemmista. Olkoon tämä nyt tämmöinen suht yksinkertainen versio.


Tästä kehysideasta tajunta aivan räjähti. Näitähän voi tehdä vaikka kuinka ja millaisia hyvänsä! Monenmoiseksi lahjaksi tai tuliaiseksi. Sisäoviin, ulko-oviin tai vaikka vaan seinälle.Voi pojat, miten kivaa! :)

3 kommenttia:

 1. Tämä on ihan älyttömän hieno. Kivat värit olet saanut yhdistettyä. Ja todellakin, tästä saa kehiteltyä vaikka minkälaisia juttuja. Mitä meinasit tehdä tuosta tarjottimesta?

  VastaaPoista
 2. Oli hieman pähkäilyä noiden kukkien värin suhteen, mutta päädyin lopulta tuohon siniturkoosiin. Pinkkikin olisi ollut kiva, mutta talon miesväellä olisi voinut olla siitä sanomista. :)
  Tämän hetkisen suunnitelman mukaan tarjottimesta olisi määrä tehdä ovikoriste tuohon kotioveen, mutta suunnitelmat voi vielä muuttua. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva idea ja hieno lopputulos. :) Täytyy laittaa omankin korvan taa ja pitää silmät kirppareilla auki.

  VastaaPoista