lauantai 11. tammikuuta 2014

P*skarteluhaaste #215 ja ystävät mielessä edelleen...

P*skarteluhaasteessa oli tällä viikolla haasteena luonnos ja voi hyvänen aika, että meinasi taas nousta harmaita hiuksia. :D Olen huomannut, että nuo luonnokset ovat minulle aika haasteellisia. Jotenkaan en meinaa saada ikinä itselle mieluista lopputulosta.

 Tein ensin tämän pinkkivoittoisen kortin. Ihastuin tuohon paperiin aikoinaan mahdottomasti, mutten ole aiemmin raaskinut käyttää sitä mihinkään. Nyt ajattelin nappaista siitä palan... Noh, paperi on edelleen kaunis, mutta jotenkaan kokonaisuus ei minusta vaan toimi...tai toimii ehkä, mutta joku siinä nyt minua häiritsee.


 Siksi päätin tehdä luonnos mielessä vielä toisenkin kortin. Tästä tuli vähän erilainen...noh, eri värinen ainakin. Tähän nyt olin sentään vähän tyytyväisempi. Tuo kraft-korttipohja on minusta vaan niin kaunis, etten yleensä halua sitä liiemmin piilotella.


Sitten tuli tehtyä pari ystävänpäiväkorttia ilman luonnosta. Näissä mentiin hyvin simppelillä tyylillä, mutta minusta se riitti tällä kertaa. Joskus paperit ovat vaan niin kauniita, ettei paljon muuta tarvita...:)4 kommenttia: