lauantai 14. marraskuuta 2015

Marraskuista Makroilua

MakroTex:n tämän viikon haaste on Marraskuu. Marraskuussa alkaa minulla totisesti joulun odotus. Valoisuus häviää ja pimeys tuntuu alkuun niin raskaalle. Sen vuoksi tykkään laittaa jouluvaloja valaisemaan piemyttä jo hyvissä ajoin. Jouluvalo sanasta en pidä, sillä se viittaa ihan liikaa jouluun, mutta onnekseni männä viikolla kuulin, että toiset kutsuvat totuttuja jouluvaloja talvivaloiksi. Paljon parempi! Talvivalot ne ovat siis meilläkin täst edes. :)
Viikko sitten laitoin osan talvivaloistamme ikkunaan antamaan lisää valoa ja lämpöä. :) Tällä kuvalla mukaan haasteeseen. :) Ensimmäistä adventtia odotellen...


This week's MakroTex challenge is "November". In November I'll start to wait for Christmas. November is also very dark month in here so it's nice to have more, warm light. It's the right time to place the winter lights. ;)

9 kommenttia:

 1. Upea kuva! Sitä voikin ihastella pitkään ja miettiä miten se oikein on otettu.
  Minä alan odottaa joulua ja hyräillä joululauluja syyskuussa, vaikka mikään ei vielä viittaa jouluun. On ihanaa nauttia kynttilöistä ja valosarjoista. Ensin ne ovat syysvalot, sitten talvivalot ja joulukuussa voi laittaa vielä jouluvalojakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä minunkin täytyy tunnustaa, että mieli alkaa hiipiä kohti joulua jo syyskuussa. Se on vaan niin ihanaa aikaa. :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Valon vähyys alkaa vaikuttaa jaksamiseen mutta on marraskuussa hyviäkin puolia, kuten sateet!

  with love, Jenni

  VastaaPoista
 3. Talvivalot heijastavat kauniisti valoaan pimeään marraskuuhun.

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva. Mieheni taas valaisi minua viikonloppuna, että nämä ovat kausivaloja eivät jouluvaloja.

  VastaaPoista
 5. Nyt on kiva lisäillä lamppuja ja tuikkuja :)

  VastaaPoista