sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Haastetta reseptin muodossa

Tämän viikon P*skarteluhaasteessa #227 onkin resepti. Reseptin mukaan työssä tulisi olla ELÄIN + NAPPEJA + RAITAA.Minulla oli ensin ajatus ihan toisenlaisesta kortista, mutta kyhäsinkin lopulta sitten jotain ihan muuta. No tämä ensimmäinen heppakortti lähentelee enemmän alkuperäistä aatosta kortista, mutta toinen taasen on jotain ihan muuta.
Sain nimittäin vihdoin ja viimein hommattua embossausvehkeet ja samalla tilasin pari uutta suihketta (ennestään kun oli vain yksi, jolla nyt ei ihan liikaa pääse kikkailemaan :D). Näitä uusia tarpeitahan oli tietysti pakko päästä heti kokeilemaan ja hurahdin heti täysin. :)Suihkin ensin uusia suihkeita Dylusions Ink Sprayn Dirty Martinia ja Calypso Tealia valkoiselle kartongille ja annoin kuivua. Sitten embossailin perhoset kartongille ja leikkelin irti. Hauskaa! Ja lopputulos oli kivan näköinen. :) Sain myös ostettua ensimmäiset pari rullaa washiteippiä, mitä piti tietty myös testata. Tämä on siis varsinainen testauskortti. :D Mutta molemmista korteista löytyy reseptin antamia aineksia!

Ihanaa sunnuntaita!

This weeks challenge was a recipe: Animal + Buttons + Stripes.
I finally got the embossing equipments so I had to test those immediately (lower card with butterflies). It was so FUN! Gotta do mooooreeeee. :)

6 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja molemmat, ja ihan eri tyylisiä! Se tässä korttiharrastuksessa onkin yksi monista hyvistä puolista, tyyliä saa vaihdella kortista toiseen ihan rauhassa, kokeilla ja keksiä ja innostua. Tykkään kovasti noista sun perhosista, ihanat värit!

  VastaaPoista
 2. Todellakin, hyvin eri tyyppisiä kortteja mutta kauniita molemmat!

  VastaaPoista
 3. Oi mikä söpöliini tuo pikkuponi kortti.

  VastaaPoista
 4. Ompa kivat kortit. Tykkään molempien väreistä. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja, varsinkin tuo perhoskortti on upea :)

  VastaaPoista