perjantai 28. heinäkuuta 2017

Sukkaillen

Kesä on mennyt kesätöiden pyörteissä. Askartelulle ei ole jäänyt liiemmin aikaa, mutta iltaisin on ollut aika ajoin mahdollisuus ottaa kutimet käteen ja niistä hetkistä on syntyneet nämä: 


Nämä pitkävartiset miesten sukat valmistuivat eilen. Nämä on neulottu Novitan 7 veljestä Polka ja raita langasta. Varret näyttävät kapeilta, mutta pohjepuoli on tehty joustinneuleella, samoin jalkapöydän puoli.


Nämä miesten sukat tein Adlibriksen Socki langasta.


Nämä sukat syntyivät Novitan Nalle langasta. En oikein osannut käyttää Nalle Taika kukkaketo lankaa mitenkään, kun se on kovin kirjavaa pätkittäin. Mutta tässähän se näyttääkin ihan kivalta.


Nämä sukat ovat rehelliset räsymatot. Langan jämiä on kertynyt ja välillä niitäkin pitää tuhota. Näissä ne menee mukavasti. Eihän nämä ruusunnuput ole, mutta ehkä lämmittävät jalkoja kumminkin. :)


Ja toiset räsymatot samalla ajatuksella kuin edeltäjänsäkin. :)Nämä sukat syntyivät Socki langan jämästä pienelle neidille.


Ja viimeisenä virkattuja tiskirättejä. Vihreä on puuvillalankaa ja kirjavat bambulankaa. Seuraavaksi pitää alkaa testata kuinka nämä toimii käytössä. :)

Ihanaa kesää vielä teille! Minä kiirehdin taas töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti