keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Heinäkuu ja oma miniloma

Ah, nyt on ollut hetken hiljaista blogin puolella, koska olin ihan ylimielisesti todetulla ansaitulla omalla LOMALLA! En ole päässyt hetkeen käymään missään ja nyt oli korkea aika, joten otimme äitin kanssa pienen äkkilähdön arkea pakoon ja matkasimme pariksi päiväksi Tallinnaan. Se kauemmaksi ei tarvitse lähteä, kun tuntuu jo että olisi matkannu kaukaisempaankin maahan, niin ihanan erilaista, mutta sopivan kotoisaa siellä on. Reissullamme sattuivat myös keli kohdalleen, sillä kun kotomaassa satoi, paistoi meille aurinko ja miltei helle helli. :)

Tällä kuvapläjäyksellä osallistun MakroTex-haasteen tämän viikon haasteeseen, minkä aiheena on:
Heinäkuu

12 kommenttia:

 1. Hienoja rakennuksia, kauniita kukkasia.Kaupungi kesä elää kuvissasi.

  VastaaPoista
 2. Ällistyttävän kaunis tuo vanha kaupunginosa. Isäntä sanoi tuossa, että pitäisiköhän meidänkin lähteä tuolla käymään. Ihastui kovasti ottamiisi kuviin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä siellä on kaunista! Aivan ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista
 4. Viehättävät matkakuvat kerrassaan.
  Onneksi olkoon kun ilmat suosivat ! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ilahduttavista kommenteista. Tallinnan vanhakaupunki todella on kaunis, mielenkiintoinen ja käymisen arvoinen. Kuvia on reissulta vielä lisääkin ja saatan niitä myöhemmin tipautella blogiin, mutta en kehdannut aiheutta kerralla hillitöntä ähkyä. :D

  VastaaPoista
 6. Kivasti ja kauniisti näkyy teillä lähteneen heinäkuu alkuun.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 7. Matkakuumehan tässä tulee! En ole tainnut koskaan käydä Tallinnassa kesäaikaan, nyt kyllä ehkä olisi aika... Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 8. Tallinnassa riittää koettavaa ja nähtävää.
  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista