sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Tallinnan tuliaiset ITSELLE

Aiemmin tuli jo postattua omasta lomasta ja nyt vähän omasta lomaostoksesta. En lähtenyt reissuun shoppailemaan vaan olemaan, mutta jo reissuun lähtiessä oli aatoksissa käydä Karnaluksissa. Monesta blogista ja foorumilta olen kuullut kyseisestä paikasta ja mielenkiinto heräsi. Paikan osoitekin oli jo tiedossa etukäteen, mutta kartta ei ihan ulottunut sinne asti, joten otimme taksin ja hyvä niin. Suosittelen muitakin Karnaluksiin ensikertaa menijöitä ottamaan taksin, se on edullinen ja menee ainakin oikeaan paikkaan, sillä paikka itsessään on melko huomaamaton ja käytävien ja ovien takana, vaikka sitten valtava käsityöparatiisi onkin. :D


Karnaluksista olisi löytynyt vaikka ja mitä. Kaikkea oli pilvin pimein, hyllytolkulla ja kattoon saakka. Itsellä ei kuitenkaan ollut oikein huutavaa pulaa nyt mistään, mutta äitini on kovasti kehunut lyhyempiä 15cm puikkoja neulomisessa, joten päätin ostaa niitä itsellekin. Otin yhden pakkauksen neliskanttisia lyhyitä puikkoja ja tuommoisen penaalimaisen, mikä pitää sisällään lyhyitä puikkoja viidessä eri koossa (kahdet ovat takapuolella). Parsinneuloiksi soveltuvia isoja silmäneuloja ei ole liikaa, joten otin pari pakettia perusneulojakin, koska olivat niin edullisia. Lisäksi mukaan tuli ihanan värikkäitä hakaneuloja, kaavakyniä ja bambulankaa, mistä ajattelin kokeilla tehdä tiskirättejä. Saa nähdä millaisia tulee. :)

2 kommenttia:

  1. Ihan kohtuullisilla tuliaisilla selvisit. Karnaluksissa on aina mukava käydä, vaikkei mitään tarvisikaan ja harvoin sieltä tyhjin käsin pois pääsee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Pysyi onneksi homma ihan hallussa ostoksien suhteen, eikä mennyt överiksi. :D

      Poista