torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesän helteet talven lämmöksi...

Mikä onkaan sopivampi ajankohta neuloa lämpimiä sukkia kuin kesähelteet?! :D Voihan ajankohta, mutta minuun on iskenyt neuloosi. Noh, en nyt jatkuvasti ole puikot kädessä, mutta nyt on jotenkin neulominen iskenyt enemmän kuin askartelu. Siksi siis, pukkaa sukkaa...


Nämä ensimmäiset sukkaset ovat valmistuneet jo aika päivää sitten ja näistä on ollut vihiä jo aiemminkin blogissani. En ole kuitenkaan näitä kokonaisina vielä postannut, niin tässä nyt näytille millaiset sukat näistä tuli.


Toiset sukat saivat innoituksensa yhdestä jo kauan hapantuneesta lankakerästä mikä lojui neulekorissani. En ollut raaskinut aiemmin käyttää tai sitten en vain ollut keksinyt miten käyttää ja nythän tätä ei enää mistään saanut lisää. Noh, tein tuommoiset raitasukkaset ja harjoittelin alkuun valepalmikkoa. Ehkä nämä jonkun jalkaa lämmittää. :)


Näiden sukkien (kuten seuraavienkin) punakirjava lanka on ostettu poistomyynnistä ja halusin näissä kokeilla varressa tuota....noh, mikäs tuo nyt sitten on, kun mennään parikierrosta kolme oikein ja silmukan nosto ja sitten neulotaan yhdellä kierroksella kaikki. Anyway, tämmöiset tuli ja kärkiin tein sitä sun tätä kuviota.


Poistomyynnissä oli myös roosansävyistä nostalgia-lankaa, josta tein aika tavalliset sukkaset. Nämä menivät äitienpäivänä anopin varpaita lämmittämään.


Ja viimeisenä sinisävyisestä nostalgiasta ja tavan mustasta tehdyt miesten sukat.

Kaikki langat ovat Novita joko tavan seiska veikkaa tai sitten jotain kirjavan hienoa lankasiskoa. :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita kaikki! Nythän ne on neulottava, jos meinaa talvella käyttää :€

    VastaaPoista