tiistai 2. joulukuuta 2014

Voihan villakoira

Minulta tilattiin joku aika sitten joulukortteja, joissa olisi villakoira. Villakoira on ollu aina aika ajoin kysytty teema korteissa, joten ajattelin jos löytäisin vihdoin ja viimein vaikka sopivan villakoirastanssin minkä avulla puudelikorttien tuotanto hieman helpottuisi. Noh, mieleistä villakoiraa ei tämän maan kamaralta löytynyt. Haluisin villakoiran siluetin olevan mahdollisimman realistisen näköinen. Piti siis tehdä villakoirat kortteihin itse.
Oli hieman haastetta näiden korttien suhteen, että mitenkä näistä nyt joulukortit saa. No päätin pysyä suht simppelissä toteutuksessa. Mukavaa kuitenkin, että hieman erilaisia toivomuksia joulukorttienkin suhteen tulee. Kivaa haastetta ja saa ehkä näkemään jotain aina uudessa valossa. :)

Taustapaperit J.K. Primeco, paitsi ruudullinen Basic Greyn.

I was asked to make Christmas cards with poodles. I could say it was challenging, but finally I got something done.  These poodle Christmas cards were really something new and different for me but also fun. It's always good to try new things, you'll never know what you found.

Poodles I made my self (first draw and then cut from black cardboard.
Backgroundpapers J.K. Primeco except checkered Basic Grey.

5 kommenttia:

 1. Johan olet jaksanut tehdät joulukortteja. Ja vielä se, että kaikki ovat erilaisia. Minä vein eilen omat korttini painotalolle. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita tullut muutama tehtyä js vielä on monta julkaisematta. :) Minäkin olen pohtinut kuvan piirtämistä ja sen korteiksi painamista mutta olen ainakin täjän asti vielä vain askarrellut. :)

   Poista
  2. Itse tajusin sen, ettei enää ole niin aikaa ja loppuu ideat kesken millaisen kortin maalaisi. Ja lopuksi ei se painattaminen paljoa maksa, kun kerran vuodessa tekee. Nyt painatan siellä painotalolla, luulen että siellä on painatusjälkin ihan eriluokkaa kun kopiointiliikkeessä.

   Poista
 2. Hienoja kortteja teit villakoiristasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jotain vastaavaa pitäisi nytkin kehitellä. :)

   Poista