torstai 10. joulukuuta 2015

MakroTex ja joulukuu

Uusimmassa MakroTex-haasteessa kuvataan joulukuuta.
Tuskin olen yksin tämän tuskani kanssa, mutta VOI JÖSSES MIKÄ KELI! Ei ole paljon joulumieltä, kun ikkunasta ulos katsoo. Aina vaan sataa vettä ja taivas harmaana. Todella masentavaa.
Osittain näistä ulkoisista syistä, osaksi siksi, että olen todella jouluihminen, olen intoutunut tähän haasteeseen kuvaamaan jo koteihin laitettua joulua. Meilläkin ovat jouluvalot olleet ikkunassa jo jonkin aikaa, mutta hiljaittain meidän olohuoneen nurkkaan hiipi jo pieni joulukuusi, kaapin päälle valojen asuttama lyhty ja viereen tonttu kurkkimaan. Toki lapset myös vauhdittavat meidän kodissa joulun tuloa. Olenkin ottanut sen asenteen, että kerta joulu ei tule ulkoa, täytyy se löytää ja tehdä sisältä....ja niinhän se meneekin. Niin kuin lauluissa sanotaan, joulu löytyy sydämestä.

Kävimme eilen lasten kanssa mummolassa pipareita leipomassa ja sieltä löytyi kivoja ja kauniita kuvattavia. Meillä ei ole vuosiin ollut paljon kukkia, kun ne eivät ole saaneet olla rauhassa, mutta onneksi mummolla on joulukukkia, joista pari päätyi kuvattavaksikin. :)7 kommenttia:

 1. Laulun sanoin:
  Piparin tuoksua, tonttujen juoksua,siinäkö joulu on?
  Kiirettä, huisketta, salaisuuskuisketta,siinäkö joulu on?
  Joulu saapuu jokaiselle,lapselle ja aikuiselle.
  Sydämiimme joulun lahja seimen luona annetaan.
  Iloista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniita ihan joulukorteiksikin käyviä kuvia!

  VastaaPoista
 3. Amaryllis on minusta upein joulukukka. Kiitos kun jaoit, koska meidän katti syö kaiken kasvavan :((

  VastaaPoista
 4. Kaunis tunnelma kuvissasi! Tänään taitaa täällä olla hyvä päivä piparin leivonnalle..

  VastaaPoista