keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Muistipeli kierrättäen

Meidän lapsen ovat innokkaita moneen hommaan, myös äidin askarteluihin osallistumaan. Välillä onkin haastavaa yrittää askarrella jotain omaa lasten hereillä ollessa, kun pienien silmiin kiinnostavat tarvikkeet lähtevät omille teilleen ja samaan aikaan toinen haluaa tehdä oman käden jälkensä korttiini ja kolmas kiukuttelee, kun olen tehnyt vääriä värivalintoja, enkä ole taaskaan askarrellut VAIN PINKKIÄ. Noh, jostain syystä tuleekin usein yön pimeitä ja rauhaisia tunteja oman luovuuden purkamiseen, kun sen saa vihdoin tehdä rauhassa. :D

Joskus on kuitenkin mukavaa touhuta myös lasten kanssa ja antaa heidänkin päästää luovuus valloilleen. Päätimme eräänä päivänä askarrella lasten kanssa pienen muistipelin Papalle isänpäiväksi, kun Papan luona ei vielä muistipeliä ole. (Uskallan julkaista tämän täällä jo nyt sillä rohkenen epäillä Papan eksymistä blogiini :D)

Teimme muistipelin pääosin kierrätysmateriaalista, vain pelikorttien toiselle puolelle liimattu sininen paperi on "uusi", mutta sekin on tullut minulle kavereiden kanssa harrastetusta materiaalivaihdosta.

Muistipeliin käytetyt materiaalit:
*pohjapahvina käytimme muropaketin laatikkoa
*Nellie Snellen ympyrä stanssi
*kuvat leikattiin silppulaatikon jämäpapereista kuviolävistäjille/stansseilla
*possutarrat mainoksesta
*liimaa

Nyt näille pitäisi vielä kehitellä lasten kanssa joku pieni paketti/pakkaus....:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti