maanantai 17. helmikuuta 2014

Hieman taas Vintagea

Pahoitteluni, etten ole nyt ihmeemmin ehtinyt postailemaan. Ja pahoittelut jo etukäteen, sillä en ehdi pahemmin askartelemaan/postailemaan tälläkään viikolla. Meidän huusholliin iskee tällä viikolla ikkunanvaihtoremontti, mikä tietää perheessä, missä vilistää kolme pientä lasta, jonkin verran järjestelyä. Täytyy raivata paikkoja valmiiksi, että remppamiehet pääsee hyvin vaihtamaan ikkunat, täytyy peittää kaikki suojaan remppapölyltä, täytyy lähteä rempan tieltä evakkoon lasten kanssa ja rempan päätteeksi pitää siivota urakalla. Huoh! Ahdistus iskee jo pelkästä ajatuksesta, mutta ei auta. Onneksi noita ikkunoita ei tarvitse vaihtaa kovin usein. :D

Tämän viikon P*skiskin jää nyt kyllä välistä, ensimmäistä kertaa! Kamalaa! No toivon mukaan ehdin osallistua seuraavaan. :)

Mutta tähän väliin pari hieman vintagekorttia...Aika nopeat ja simppelit kortit. Iski silppulootan kanssa yhtenä iltana mahdoton vimma tehdä noita ruusuja. Pitihän niitä sitten johonkin käyttää. :DIhanaa viikonalkua teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti