keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ballerina ja puudeli

Minulle tuli pyyntö, että tekisin onnittelukortin naiselle, joka pitää baletista ja villakoirista ja aikaa tähän oli muutama päivä. Haroin hiuksia ja mutristelin naamaani...minulla ei ollut ainuttakaan valmista kuvaa (leimakuva/leikekuva) ballerinoista tai mihinkään balettiin liittyvästä, eikä myöskään villakoirista... Joten kävi taas niin kuin joskus aiemminkin, oli pakko tarttua itse kynään.

En ole pahemmin piirrellyt balleriinoja, enkä ihmeemmin koiriakaan...en ole ylipäätänsä piirtänyt viime aikoina oikein mitään. Noh, hyvää vaihteluahan se oli taas pitkästä aikaa. Menin kuitenkin helpoimman kautta ja tein kuvan vain siluettina. Näin niistä tuli myös hieman monikäyttöisemmät. :)


Valkoinen paperi mustalla kuvalla oli kuitenkin turhan kova kaunista, hempeää taustapaperia vasten, joten kuvia piti vielä hieman "käsitellä". Annoin valkoiseen pohjaan väriä DI Old paper -musteella. Leikkasin kuville mustasta kartongista kehykset. Sitten vain sopivat koristeet, sommittelua ja siitä se kortti alkoi muodostua. :) Oli onni, että varastosta löytyi vielä niin sopivasti tuo balettitossu-riipus.

Korttiin ei haluttu sen kummempia onnitteluspektaakkeleja vaan päivänsankarin nimi. Ja, noh...tämä on minun näkemykseni. Ihan sievähän siitä tuli :)


Kortissa käytetty:
Akvarellipaperia
Mustaa kartonkia
Distress Ink -old paper- mustetta
Prima Marketing  paperi (taustapaperi) Tea- Thyme paperikosta
Petaloon hortensian kukat ja lehdet
Pikkuruusuja
Kakkupaperin pala
V.punaiset perhoset MS ja Fiskarsin leikkureilla kartongista
Puolihelmiä ja timantteja
Papermanian pikkurusetti
Balettitossu-riipus
Nimi Dymotettu
...unohdinko jotain? :)

Ihanaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kylläpä sait upeasti toteutettua tilauksen! Saat varmaan korttipyyntöjä useamminkin näin hienon kortin jälkeen :) Ja kortin saaja on varmasti ikionnellinen kauniista uniikkikortistaan!

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis! Olipa kiva nähdä lopputulos kun sitä pähkäilit, että mitä teet. Olet kyllä tosi hyvä piirtämään :)

    VastaaPoista
  3. Upeasti piirretyt kuvat, mielettömän kaunis kortti!

    VastaaPoista