maanantai 27. tammikuuta 2014

Vaihteeksi vähän vintagea

Onkin mennyt tovi, kun olen viimeksi tehnyt mitään vintagehenkistä...Noh, nyt tuli yhtenä iltana pari semmoistakin tehtyä. Ja ai, että olikin vaihteeksi mukavaa...joskus en hurahtanut vielä tarpeeksi vintagemaailmaan, kun jätin koristelun ja kaikenlaiset lisukkeet niin vähäisiksi. ;) Joskus on mukava tehdä runsasta, mutta olen huomannut, että oma tyylini on yleensä enempi "less is more". Mutta kumpi tahansa hyvä, kunhan on nättiä. :)


Ensimmäisen kortin kuvan reunat on ressailtu ja reunoihin vähän tuhrailtu Distress Inkin Tea Dye -mustetta. Tausta paperi kirppisostoksia ja myös sen reunat tuhrittu samalla musteella. Kukkaosio on leikattu DCWV keväisen paperikon paperista ja kohotettu 3D-tarrapaloilla. Lisäksi puolihelmiä, rusetti ja naamioriipus.


Toinen kortti on himppa simppelimpi. ja sopii vaikka hääpäiväänsä viettäville? Taaskin taustapaperi kirppistelty. Sitten vähän stanssattua kiehkuraa, pikkuruusuja, satiininauhasta värkättyä rusettia ja tietenkin puolihelmiä....Jaa niin ja tuo...no tuo linnullinen leikekuvio. :D

Onkin nyt tullut tehtyä jonkin verran kortteja ilman mitään tekstiä. Näin on minusta välillä ihan hyvä. Moni kuva ja kortti sopii moneen juhlaan niin ei viitsi tekstillä turhan tarkkaan rajata kortin käyttöä. :)

Here's two vintage cards. I haven't done vintage cards for while so it was nice for change. I'll hope you like and have a good day! :)


1 kommentti: