lauantai 25. tammikuuta 2014

...ja haastetta pukkaa

P*skarteluhaasteessa on tällä viikolla väreistä koostuva Bingo. Minä sitten pidän näistä bingoista ja tämänkin viikon bingoruudukossa on toinen toistaan herkullisempia yhdistelmiä. Meinasi iskeä ihan valinnan vaikeus.


Olin haasteen ilmestymistä edellisenä iltana tehnyt tämän ensimmäisen lintukortin. Kokeilin ensimmäistä kertaa tätä saamaani leimasinta ja siitähän tulikin varsin sievä. Värittelin leimakuvan Derwentin Artisteilla, leikkasin löyhästi irti ja liimasin pohjaan 3D-tarrapaloilla. Varastoista löytyi mielestäni sopivaa kullan hohtoista linnunhäkkipaperia mistä revin kulmat kraftipohjalle, sitten vaan koristuslisukkeet....Tässä oli Kraftia, keltaista, turkoosia, valkoista...mutta ei kunnon bingoriviä :)


Edellisestä kortista jäi kuitenkin linnut pinnalle ja halusin tehdä nyt haasteeseen sopivan kortin. Niinpä linnuista tuli harmaita keltarintoja, jotka istuskelevat turkoosissa kukkameressä. Tämän leimakuvan väritin hiemaan sekatekniikalla käyttäen sekä ProMarkereita ja Artisteja. Kortista tuli ihan kiva, kunnes tajusin, että tein taas saman väririvin kuin aiemmassa haasteessa Keltainen - Harmaa - Turkoosi. :D No nämä värit vain ovat minun mieleen ja sopivat todella kauniisti yhteen...Mutta eihän se minulle riittänyt. Tein siis vielä yhden kortin...


Viimeiseen korttiin bingorivi tuli jopa vahingossa. Ajattelin aiemmin, etten sinisestä, vihreästä ja turkoosista saa ainakaan mitään kivaa...No niinhän minä luulin, mutta ihan suloinen tästä tuli ja tästä tosiaan löytyy sinistä pienen keijun siivistä, vihreää nurmesta ja toisesta lainehtivasta viiristä ja turkoosia nyt ei tarvitse edes selittää. :D Myös tämän ihanaisen Penny Blackin kuvan väritin samanmoisella sekatekniikalla kuin edeltävän lintukuvan.

Että tälläinen kortteiluvimma iski tällä kertaa. Kiitos ja anteeks :D

8 kommenttia:

 1. Wau, tykkään, varsinkin keskimmäisestä kortista. Ihana leimasin (tosin on tuo alimman kuvan keijukin..)

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja kaikki kolme! Kivasti värit tulee esiin!

  VastaaPoista
 3. Nätit kortit! Alimmainen on varsin söpö.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä teet ihanan selkeitä ja hienoja kortteja! Itse tykkään näistä eniten tuosta alimmaisesta kokonaisuutena, mutta hienosti olet nuo linnutkin värittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ihanista ja ilahduttavista kommenteista. Näistä tulee niin hyvä ja lämmin mieli. :)

   Poista
 5. Kauniita kortteja! :)

  Seuraa uutta kauppani blogia ja osallistu kolmen upean palkinnon arvontaan. :)

  Sunflowerfield Designs blog

  Kiitos!

  Vanja

  VastaaPoista