torstai 19. joulukuuta 2013

Vilinää vilskettä, helinää helskettä...

Sitä se on tämä joulun aika...Tohinaa riittää joka suuntaan ja silti tuntuu, ettei tee tai ole saanut aikaiseksi mitään. Lievää päänsärkyä ovat aiheuttaneet myös viime hetken joulukortit. Varasto huutaa tyhjyyttään ja silti iskee aina yhtäkkiä tarve vielä yhdelle ja sitten taas toiselle joulukortille. Huoh, josko se kohta hellittäisi....ainakin joulukorttien osalta.

Eilen meinasi nousta melkein hiki hattuun, kun piti saada pikaisesta 4 korttia tehtyä. Tuli äkillinen tarve kolmelle vauvakortille ja yksi kortti eläkkeelle jäävälle. Tunnetusti kotielo lasten kanssa ei hirveästi suo aikaa omille harrastuksille, eikä tuo eilinenkään tehnyt sen asian osalta poikkeusta. Pääsin korttien kimppuun vasta illalla, kun lapset oli saatu unille. Silmät sikkurassa räpelsin viimeistä korttia puolen yön aikaan, mutta sain kuin sainkin kaikki valmiiksi ja tänä aamuna ne lähtivät jo matkaan. Valitettavasti en uskalla ihan vielä kortteja julkaista täällä, täytyy varmistaa ettei korttien saajat näe tekeleitä ennen niiden saantia. :)

Tähän väliin kuitenkin yksi toinen kortti, minkä tein tuossa alkuviikosta. Sormet syyhyäisivät niin maan kovin askartelemaan vaikka jatkuvasti, muttei nyt aika tahdo riittää. Josko se joulun jälkeen helpottaisi mokoma mukahoppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti