torstai 15. elokuuta 2013

Sateinen päivä ja satoinen kortti

Julkaistaan nyt edellisen perään toinen samaisen askarteluhetken luomus.
Toisena haasteena ystäväni antoi minulle Papermanian paperin, joka on täpösen täynnä siemenpussien kuvia. Kyseinen paperi meinasi alkuun aiheuttaa päänvaivaa, kunnes jostain idea taas ponnahti päähäni. Olin joku aika sitten suunnitellut, että pitäisi kokeilla Pop Up -korttia...no nyt sitten tein hyvin simppelin semmoisen. :)


Kortista tuli tosiaan hyvin simppeli. Vähän Papermanian paperia, ruskeasta kartongista stanssattu Magnolian aita ja silpuista löytynyt teksti lämyskä. Lisänä pari erikseen leikattua siemenpussia kohotettu 3D tarrapaloilla.


Sisäpuolelle ei löytynyt valmista paperia, joten täytyi nopeasti värkätä oma kuva. Ensimmäinen tyhjä paperi mikä käsiin osui, tyttären parin euron vesivärit ja sivellin. Tämä maalaus ei ole todellakaan mikään huippuluomus, mutta ajaa asiansa. Siellä "mullasta" törröttää tikutetut siemenpussukat. ;)

Tästä kortista tuli mieleeni eräs mahottoman touhukas ja kadehdittavan ahkera emäntä. Kyseinen ihana ihminen muutti perheineen loppukeväästä omakotitaloon maaseudun rauhaan. Saamattomana yksilönä en ole vielä saanut lähetettyä onnitteluja uuteen kotiin, joten teen sen nyt tällä kortilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti